CARPATHIA KARATE CUP 2018

2018. február 2. - 19:26 | Sport

A lengyelországi Rzeszów városában rendezték meg a Kárpátia Kupa nemzetközi karate verseny ez évi felvonását.

CARPATHIA KARATE CUP 2018
Fotó: Képarchívum - További képekért kattints!

A seregszemlén 12 ország – Ausztria, Belgium, Csehország, Horvátország, Spanyolország, Litvánia, Fehéroroszország, Ukrajna, Magyarország, Svédország, Szlovákia és Lengyelország – közel 70 klubjának összesen 600 karatékája vett részt, köztük a szlovákiai Seishin Karate Klub tagjai.

“Versenyzőink kiválóan helytálltak a kis Európa-bajnokságnak számító gálán. Harcosaink közül először a nemesócsai Cserepes Zoltán lépett tatamira s magyarországi ellenfelével szemben bírói döntéssel veszített. A keszegfalvai Markovics Ádám lengyel vetélytárssal küzdött meg, azonban a hazai pálya ez esetben eléggé lejtett, így a játékvezetők a vendéglátók sportolóját juttatták tovább a következő körbe. A szintén keszegfalvai Hupian Krisztina előbb egy spanyol sportolót győzött le, a fináléban aztán alulmaradt 15 kilogrammal nehezebb ukrán riválisával szemben s a második helyen végzett a felnőtt nők +65 kilogrammos kategóriájában” – foglalta össze védencei szereplését Markovics János a csallóköziek főedzője, klubelnöke.

A Seishin Karate Klub február 5-étől új tanfolyamot indít Komáromban a régi birkózócsarnok épületében. Informálódni a 0905 79 33 38 mobilszámon lehet.

(lel)