Bayer Zsolt leszámol az ezeréves magyar nemzet legendájával, cool!

Csehszlovák Kém | 2015. augusztus 22. - 17:13
CSEHSZLOVÁK KÉM: Túltolják a pubik, ez nem kérdés. Gyerekek, akkora a pofa már a jobboldalon, hogy észre sem veszik, saját magukat leplezik le, árulják el, a maguk teremtette álvalóság tartócölöpeinek fetrengnek neki részegen, miután oldalbahugyozták a nemzeti csűrt.

Nemrég G. Fodor hökkentette meg a valósággal egy pillanatra a Rajongótábort a „polgári Magyarország” politikai lózungjával, nem akart lemaradni az öntökönrúgó vonatról a NER szlovák rendszámtáblás, feketeöves bértollnoka, Bayer Testvér sem. Mindez számára egyébként olyan jól sikeredett „a liberális nemzetellenesekkel” folytatott keresztesharca hevében – jelentsen most ez itt bármit – hogy egy még nagyobb hazugságnak ment neki, egy még a „polgári izétől” is nagyobb mítoszt pukkantott ki, az ostobája.

Hozzátok a csipszet és kólát, máris hangosan röhögök, mi lesz itt!

Ez egyrészt szupercool, másrészt aggódom Bayer Testvér testi épségéért, nem fogják őt most egy újabb Békemeneten megdobálni szavaiért? Bayer Testvér ugyanis nem kevesebbet állít, mint azt, hogy Orbán Nemzetvezető és Nemzettestvérei egy óráshazugságra építik fel azonosságukat, egy olyan formában soha nem létezett nemzet nevében beszélnek, amelyet ők, ha szólásra nyílik magyar szájuk, elképzelnek.

Magyarul, hogy te is értsd: Bayer Testvér abba a nacionalista tabuba rúg bele, amelyről Rendes Jobboldali Fehér Keresztény Magyar Ember nem beszél hangosan, talán suttogva, néhány pohár bor után elismeri valóságtartalmát.

De akkor máris térjünk a lényegre, összefoglalom.

Ugye van itt ez a felettébb szánalmas történet, miszerint Orbán Viktor Nemzetvezető kerítéssel próbálja megállítani az emberiség történelmének egyik legtermészetesebb jelenségét a bevándorlást, kivándorlást, nevezzük most bárhogy is. Ráadásul, Orbán Viktor Nemzetvezető teszi mindezt a magyarság nevében, a kereszténység és Európa nevében, mintha szaros tyúkportálja valamiféle bitangmenő cucc lenne a sok papírkutya között, ej, szomorúság, nem így van, zörög a papírsíp golyója a szájában, ha fújja.

Hát ilyen szépen beszél Orbán Viktor Nemzetvezető, augusztus 20-a alkalmából Székesfehérvárott, „a nemzet történelmi fővárosában” (muha!!!), az egykori koronázó városban, ugye: „Szent István valódi államférfi volt, aki olyan köteléket hozott létre, amely hosszú időn át megtartotta az országot és a magyar nemzetet.” Vagy: „Szent István intelmei nélkül ezer év múltán sincs erős haza, szerető család és boldog ember.” Vagy: „megőrizte Magyarország függetlenségét a németekkel szemben, és politikai egységet hozott létre a törzsi önállósággal szemben, szilárd államot alapított, és törvényeket adott a magyar népnek” És nem utoljára az Intelmekről: „Ez az írás, címével szemben, valójában mindannyiunknak, minden magyar embernek szól, mindenkinek, aki nem csupán oktalan jószágként kívánja leélni életét..

Tiszta, világos beszéd, érti minden Rendes, Fehér, Keresztény, Magyar Ember.

És akkor jön a magyar nemzet legnagyobb trollja, Bayer Testvér. És elront mindent. Mit elront, nekimegy, szembeköpi, egyenesen megcáfolja ez a stokholmszindrómás beteg ember Főnökét, Orbán Viktor Nemzetvezető Urat. Tudom, nem fogjátok elhinni, idézem:

István idejében ugyanis a nemzet nem azt jelentette, mint manapság. Egészen mást jelentett, mivel mai értelemben akkor nem is létezett.” Vagy: „De hogy még tovább bonyolítsuk a dolgot, a nemzet, mint olyan, egyáltalán nem volt lényeges identitásképző tényező. Megelőzte sok minden.” Vagy: „a Szentföldért sem a „francia”, „angol” vagy éppen András „magyar” seregei harcoltak a keresztes háborúkban.”

Ezt elhisztitek? Pedig így van, Bayer Testvér szépen elmagyarázza Orbán Viktor Nemzetvezetőnek, hogy az a hazugság, amire felépíti politikáját, bizony nem más, mint történelmi fikció és a politikai táborának hasznos hülyéi számára az asztalról lesöpört morzsadarabocska. Amit sokan még mindig zabálnak, pofával a földön, erőteljes nyelvcsapásokkal feltakarítva. Még itt, Szlovákiában is. Bizony, Bayer Testvér neofita buzgalmában észre sem vette, hogy annak a kötőelemnek ment neki, amely a Fidesz (és a Jobbik) táborát is összetartja. Ez pedig nem más, mint a sztereotipizáló, leegyszerűsítő, az elmúlt száz évben oly sokszor kirekesztő üzemmódban alkalmazott buta magyar nacionalizmus. Ajvék.

Mondhatjátok, Bayer Testvér István király Imre herceghez intézett Intelmeit idéző embereket próbálja támadni, mert azok nem átallottak idézni a befogadást támogató és az egynyelvű egyszokású gyenge országok veszélyére figyelmeztető államalapító szavakat.

Uraim, mi ezzel a probléma? Az István király Intelmeit joggal Orbán Viktor Nemzetvezető orra alá dörgölő emberek talán nem a magyar nemzet tagjai? Most akkor hogy is van ez? Ők nem idézhetnek Istvánból? Ki rekeszt ki kit a nemzeti történelmi hagyományokból és miért is? Mert abba bele sem merek gondolni, hogy itt csupán arról van szó, hogy a nemzet fogalmát pártpolitikai célból úgy és akkor használom, ahogy éppen az én pártomnak és vezetőjének érdekében áll és politikai hasznot húz? Léteznek emberek, akik valamilyen titokzatos okból kifolyólag maguknak tartják meg a jogot, hogy a „nemzet” nevében szóljanak, de ha kell, mert éppen ezt diktálja az aktuális logika a „dicső, ezer éves nemzetet” másodpercek alatt dehonesztálják, dekonstruálják? Ez szinte kizárt, hiszen egy ilyen cselekdet nemzetmegosztó és összmagyarságellenes lenne, igaz?

Ha ez a Bayer Testvér írása – jobban mondva: elszólása - nem fog akkora kiábrándulással és homlokracsapó életérzéssel járni, mint amikor G. Fodor Gábor lózungnak nevezte a polgári Magyarország hívószót, akkor itt már semmi nem fogja kijózanítani a narancsködben lubickoló fideszmagyarjainkat.