Cristiano Ronaldo megrúgta az 500. gólját, majd odament a játékvezetőhöz, és meglepő dolgot kért tőle (VIDEÓ)

2023. február 10. - 09:58 | Sport

Az al-Nasszr labdarúgócsapata Cristiano Ronaldo négy találatával 4-0-ra nyert az al-Vehda vendégeként a szaúdi bajnokság csütörtöki játéknapján, a 38 éves portugál sztár pedig ezzel már több mint 500 gólnál jár klubszinten.

Cristiano Ronaldo megrúgta az 500. gólját, majd odament a játékvezetőhöz, és meglepő dolgot kért tőle (VIDEÓ)
Fotó: TASR/AP

A 38. születésnapját múlt vasárnap ünnepelt ötszörös aranylabdás támadó 40 perc alatt volt négyszer eredményes, így pályafutása során immár 503 gólt szerzett öt különböző klubot képviselve.

Ronaldo a Manchester United színeiben 103, a Real Madridnál 311, a Juventusnál 81, a Sporting Lisboánál három, az al-Nasszr mezében pedig öt gólnál jár.

A rekord után nem Ronaldo osztott autogramot, hanem ő ment oda a játékvezetőhöz, és megkérte, hogy írja alá neki a mérkőzés labdáját, ami eltett magának emlékbe.

A portugál futballista december 30-án írt alá két évre a szaúdi csapathoz - médiaértesülések szerint évente 200 millió euróért -, miután a Manchester United november végén szerződést bontott vele.

Az al-Nasszr 16 forduló után az élen áll a szaúdi bajnokságban, a második helyezett al-Sababnak szintén 37 pontja van, de egy mérkőzéssel többet játszott az éllovasnál.


(MTI)