A Croodék: Egy új kor került a kasszasikerlista élére Amerikában

2021. február 15. - 09:44 | Kultúra

A Croodék: egy új kor című animációs film vette át a kasszasikerlista vezetését a hétvégén Észak-Amerikában.

A Croodék: Egy új kor került a kasszasikerlista élére Amerikában
-illusztráció- (Fotó: YouTube - Screenshot)

A kőkorszakban játszódó családi filmre kicsivel több mint 2 millió dollárért váltottak jegyet a nézők, ezzel teljes észak-amerikai bevétele már 49 millió dollár. Az amerikai elnökök előtt tisztelgő hétfői ünnepnappal együtt azonban az iparági elemzők szerint a produkcióra 2,7 millió dollárért kelnek el mozijegyek - írta a Variety.

A Warner Bros. életrajzi filmje, a Judas and the Black Messiah mozis bevétele vasárnapig szintén 2 millió dollár volt, a négynapos hétvége alatt 2,4 millió dolláros jegyeladással számol a stúdió. A Fekete Párducok radikális polgárjogi szervezet fiatal vezetője, Fred Hampton meggyilkolásáról szóló produkciót a Warner a Wonder Woman 1984 és az Ördög a részletekben című filmjeihez hasonlóan egyszerre mutatta be a járvány alatt is nyitva tartó mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatásán.

Az Ördög a részletekben 1,9 millió dolláros hétvégi jegybevételt ért el. A Wonder Woman 1984 pedig 1,3 millió dolláros jegyeladással már csaknem 42 millió dollárra növelte mozis bevételeit.

(MTI)

Címkék: mozifilm