Csaljunk együtt egy kis mosolyt a nehéz sorsú gyermekek arcára! – Mikulás-csomagokat gyűjt a Pázmaneum Társulás

2021. november 24. - 22:37 | Régió

A dunaszerdahelyi székhelyű Pázmaneum Társulás a Szívből jövő segítség társulással karöltve Mikulás-csomagokat gyűjt a rászoruló családok gyermekeinek. A kezdeményezésben bárki részt vehet.

Csaljunk együtt egy kis mosolyt a nehéz sorsú gyermekek arcára! – Mikulás-csomagokat gyűjt a Pázmaneum Társulás
Illusztrációs felvétel (Pexels)

Támogathatják kész Mikulás-csomag, vagy bármilyen gyümölcs, édesség, élelmiszer megvásárlásával is e kedves megmozdulást.

„Az adományokból Mikulás-csomagokat állítunk össze, melyeket a családlátogatások során adunk át a kicsiknek. A nehéz sorban élő családoknál nem mindig jut rávaló, hogy megajándékozzák a gyerekeket. Ugyanakkor minden gyermek megérdemli, hogy boldog legyen és, hogy Szent Miklós napján őket is megajándékozzuk szeretettel és egy kis kedvességgel. Bízunk benne, hogy több családnak is örömet tudunk szerezni ezzel az aprósággal” – mondta el Karaffa Attila, a Pázmaneum Társulás elnöke.

Dunaszerdahelyen a Baranyai élelmiszerüzletben és a Robi ABC-ben is leadhatók az erre a célra szánt ajándékok az ott kihelyezett bevásárlókosarakba.

„Amit eggyel a legkisebbek közül tesztek, velem teszitek” – a kezdeményezés szervezői ezzel a Bibliai idézettel buzdítanak mindenkit, hogy segítsen mosolyt csalni a gyermekek arcára.

Bővebb információért keresse bátran a Pázmaneum Társulást akár e-mailben (info@pazmaneum.com) vagy a közösségi hálón (Facebook: Pázmaneum).

(SzC)