Csaprészegen vezette a teherautót, az sem segített rajta, hogy pótkocsija is volt

2019. november 23. - 17:41 | Régió

Eljárást indított a rendőrség egy 57 éves rimaszombati férfival szemben, aki korántsem józanul vezette pótkocsis teherautóját. Hogy mennyit ihatott pontosan, nem tudni, csupán annyi ismert, hogy 3 ezreléknyi alkoholt találtak leheletében.

Csaprészegen vezette a teherautót, az sem segített rajta, hogy pótkocsija is volt
Illusztráció

Liptószentmiklóson járt éppen a tintás főhősünk, és ott kezdett egy fura manőverbe. Gépjárműve volánját addig tekergette jobbra-balra, amíg el nem torlaszolta a közút egyik sávját. Ezzel a tróger vezetési stílusával hívta fel magára a rendőrök figyelmét is, akik abban a pillanatban nekiláttak intézkedni.

A mámoros sofőr leheletében 2,92 ezreléknyi alkoholt mutatott ki a készülék, ami figyelemre méltó mennyiség, és amit már nem lehet egy csomag mentolos rágóra fogni. De még egy családi kiszerelésű konyakmeggyre sem. A zsaruk kis híján beájultak az eredménytől és amikor kijózanodtak a masszív lehelet durvaságától, gyorsan le is tartóztatták az elázott "pilótát". Most az illetékes ügyészen a sor, hogy a jog útjára terelje a cikcakkban vezető piás pasi ügyét.

TASR