A csilizradványi labdarúgóklub visszautasítja, hogy nem vették a telefont, és ezért maradtak le a katari válogatott elleni mérkőzésről

2022. augusztus 18. - 22:23 | Sport

Az elmúlt napokban bejárta a hazai médiát a hír, miszerint akár a csilizradványi labdarúgóklub is játszhatott volna felkészülési mérkőzést az idei foci-vb házigazdájával, a katari válogatottal, de állítólag nem tudták őket elérni telefonon. A csallóközi klub reagált a történtekre.

A csilizradványi labdarúgóklub visszautasítja, hogy nem vették a telefont, és ezért maradtak le a katari válogatott elleni mérkőzésről
Fotó: TASR/AP

A šport.sk szerdán közölte, hogy a labdarúgó-világbajnokságra Bécsben készülő katari válogatottnak egy külföldön élő szlovákiai menedzser, Norbert Belecký intézi a mérkőzések szervezését. Augusztus 27-re egy olyan szlovákiai focicsapatot keresett a vébé házigazdája számára, amely azon a hétvégén szabadnapos a bajnokságban. Először a hegysúri (Szenci járás) csapatot szólították meg, de ők kénytelenek voltak visszamondani a felkérést, mivel épp akkor tartják a községben a búcsút.

Belecký a šport.sk-nak elmondta, a csilizradványi labdarúgócsapatot is próbálta megszólítani, de állítása szerint nem tudta őket elérni telefonon. Végül az ötödik ligás Domaniža lett a befutó.

A csilizradványi klub a közösségi hálón reagált a hírre. Szalay Gábor, az FC Csilizradvány vezetőségének a tagja a játékosok és a vezetőség képviselőinek a nevében elutasítja a megjelent információkat, miszerint nem reagáltak a megkeresésre, ugyanis állítása szerint a klub hivatalos elérhetőségeire ilyen jellegű felkérés nem érkezett.

Megeshetett tehát, hogy a menedzser nem megfelelő számot tárcsázott, így a felkérés nem juthatott el a csilizradványiakhoz.


-para-