Csoda, hogy Fico le van robbanva? Óvóbácsiként füvező csemetéket pesztrál (VIDEÓ)

2019. december 12. - 18:59 | Belföld

Robert Fico az utóbbi időben nincs túl jó passzban. A legutóbb még a pártja ünnepi eseményéről is távoznia kellett a kórházba, mert rakoncátlankodott a vérnyomása. Most kiderült, mi az, ami miatt rottyon van a Smer elnöke. Kemény a pedagógusszakma, az egyszer biztos.

Csoda, hogy Fico le van robbanva? Óvóbácsiként füvező csemetéket pesztrál (VIDEÓ)
Facebook

A közelgő választások kedvéért Robert Fico beállt óvóbácsinak, akinek a feladata nem más, mint hogy az ellenzéki vezetők “kiskorúsított” másait rázza gatyába. Van mit csinálnia, hiszen szerinte az összes ellenfelének vaj van a fején: Mirko Beblavýt (Spolu) valami fura logikai bukfenc következtében egy gorillabébinek látja, a drogügyei miatt a méretes dzsóval hadonászó Miško Trubant (PS) leteremti, mert betépve érkezett az oviba, a telekbotránya után szabadon Andrejko Kiska (Za ľudí) is megkapja a magáét, strómannal, azaz fehér lóval hozza összefüggésbe az exállamfőt.

A füllentéstől nem ódzkodó Igorko Matovičra (OĽaNO) azért förmed rá jóságos ábrázattal Fico, mert állandóan hazudozik, és Miško Sulík (SaS), valamint Borisko Kollár (Sme rodina) azért kapnak fejmosást, mert korábban kapcsolatot tartottak Marian Kočnerral. A kormánypárti öltönyös óvóbácsi a kereszttel hadonászó Lojzko Hlináról (KDH) is leszedi a keresztvizet, büntetésből tízparancsolatot kellene mormolnia.

Fico konklúziója az egyperces seregszemléjét követően egyértelmű: Szlovákiát nem irányíthatják felelőtlen gyermekek, ezért a választóknak felelősségteljesen kell majd februárban választaniuk. Az meg hát tudjuk melyik párt. Biztos az, amelyiknek a feje a Gorillás lakásban vedelte a kólát, és akinek az emberei Kočner tenyeréből ettek, na meg akihez képest hazudozásban Matovič egy kismiska.

(s)