Csökkentse kiadásait klímaberendezéseinkkel!

Már mindannyian nagyon várjuk a tavaszi felmelegedést, ám észre sem vesszük, s máris nyakunkon a rekkenő nyári hőség.

Csökkentse kiadásait klímaberendezéseinkkel!

Ne hagyja az utolsó pillanatra

Sokunkban még elevenen él az átvirrasztott nyári éjszakák emléke, amelyek után fáradtan keltünk ki az ágyból, egész nap semmi másra nem tudtunk figyelni, csak az elviselhetetlen hőségre. Nem beszélve az idősebbekről, akiknek ilyenkor szív- és légzési problémáik lehetnek, végtagjaik megdagadnak, rossz a közérzetük, dehidratáltságtól szenvednek. Ideális megoldást kínál az egészségügyi és egyéb kockázatok megelőzésére a klímaberendezés. Idén nyáron ne hagyja az utolsó pillanatra, készüljön fel a rekkenő hőségre időben. Ha a nyári idényben dönt a légkondicionáló mellett, előfordulhat, hogy több hetet kell várnia a készülékre, ugyanis ilyenkor nagy a kereslet, a szerelők száma viszont korlátozott.

Légkondicionálás kedvezményes energiaszolgáltatással

Ha eddig a légkondicionáló ára miatt halogatta a döntést, jó hírrel szolgálunk. A piacon számtalan lehetőség közül választhatnak az érdeklődők, ráadásul a ZSE most kedvezményes energiaszolgáltatást kínál a légkondicionálóhoz.

"Tavaly dobtuk piacra a ZEON márkát, amellyel innovatív megoldásokat kerestünk ügyfeleinknek. Idei újdonságunk a ZEON Klima, amellyel kiváló japán klímaberendezéseket kínálunk elérhető áron. A légkondicionálóink energetikai besorolása A+, A++ és nagyon csöndesek. Ráadásul ügyfeleinknek júliusban és augusztusban, amikor feltételezhetően nő a villamosenergia-fogyasztás, 20%-os kedvezménnyel szolgáltatjuk az áramot. A szolgáltatás további előnye a meghosszabbított, 4 éves garancia, és az ingyenes szerviz és szűrőcsere a vásárlást követő évben. Az érdeklődők megadhatják elérhetőségeiket a www.zeon.sk/klima weboldalunkon, s mi kapcsolatba lépünk velük" – mondta Erik Chabreček, a ZSE ZEON Klima szolgáltatás szakértője.   

(PR-cikk)