Csukott ablakon át zuhant ki a nő, a pasija lement utána és szidta tovább

2021. december 6. - 08:21 | Régió

A losonci kórházban fekszik az a nő, aki vélhetően egy első emeleti lakás csukott ablakán át zuhant ki, egyenesen le a földre. Elképzelhető, hogy az élettársa lökte ki, aki vizsgálati fogságba került a bántalmazása miatt.

Csukott ablakon át zuhant ki a nő, a pasija lement utána és szidta tovább
Forrás: Joj TV

Aznap éjfél körül értek haza, a szomszédok veszekedést hallottak, majd egy nagy sikolyt. A Joj TV-nek az egyik nő úgy írta le az esetet, hogy a nőt a földön fekve találták meg, csupa vér volt, körülötte üvegszilánkok. Vélhetően átesett az üvegablakon, vagy a pasija lökte, ezt már a rendőrség dolga kideríteni.

A pasi viszont nem hagyta abba, utána ment, és lent tovább szidalmazta. A sérült nő megpróbált menedéket találni, de nem sikerült, a férfi visszavonszolta őt a lakásba, ahol a nő nagymamája is él.

A szomszédok viszont kihívták a rendőrséget. A kerületi szóvivő egyelőre csupán annyit közölt, hogy a férfit őrizetbe vették, majd a bíróság beleegyezésével vizsgálati fogságba helyezték. Közeli személy sanyargatásával gyanúsítják.

A szomszédok szerint nem ez volt az első eset, hogy bántotta a nőt, mindig úgy tűnt, mintha verték volna. Róbert mindeközben tavaly májusban szabadult a börtönből, ahol rablás miatt ült.

(Noviny.sk)

Címkék: Losonc, bántalmazás