Csúnyán összekapott csapattársával a háromszoros olimpiai bajnok úszó

2023. szeptember 6. - 07:52 | Sport

Felszakadt a szemöldöke Adam Peaty háromszoros olimpiai bajnok brit úszónak, miután verekedésbe keveredett egy csapattársával egy angliai edzőtáborban.

Csúnyán összekapott csapattársával a háromszoros olimpiai bajnok úszó
Fotó: TASR/AP

A The Sun keddi beszámolója szerint az 50 és 100 méteres mellúszás világcsúcstartója azzal dühítette fel Luke Greenbanket, hogy hátba verte és elsütött egy tréfát barátnőjéről, az ötkarikás aranyérmes Anna Hopkinról, akivel Peaty együtt nyert Tokióban a 4x100 m mix vegyes váltók versenyében, míg a két férfi együtt nyert ezüstérmet 4x100 méter vegyesen.

A brit szövetség elismerte az összetűzést a loughborough-i edzőtáborban, amelyet "gyorsan és hatékonyan megoldottak az érintett sportolók és a jelen lévő stábtagok". Peaty szemöldökét nem kellett összevarrni a képviselője által "kisebb veszekedésnek" titulált esetet követően.

A 28 esztendős Peaty mentális nehézségek miatt kihagyta idén a brit bajnokságot, majd a fukuokai vb-t is, mivel - ahogy fogalmazott - elfáradt és nem élvezte az úszást. Célja, hogy eredményesen készüljön fel a jövő évi párizsi olimpiára.


(MTI)

Címkék: úszás, Adam Peaty