Dakó Sándor is visszalépett Horváth Zoltán javára Dunaszerdahelyen!

Herceg Andrea után kedden egy másik független, Dakó Sándor is bejelentette visszalépését a polgármester-jelöltségtől, egyszersmind kijelentette, Horváth Zoltánt támogatja a szombaton esedékes önkormányzati választásokon.

Dakó Sándor is visszalépett Horváth Zoltán javára Dunaszerdahelyen!
Dakó Sándor - Fotó: Paraméter
Kapcsolódó cikk:
 
Dunaszerdahelyen Herceg Andrea visszalép a polgármester-jelöltségtől Horváth Zoltán javára!

"Hosszú út vezetett idáig, de végeredményben ez az az út, amely elhozhatja azt, amit én is igazából szeretnék! Egy jobb, élhetőbb és emberközpontúbb Dunaszerdahelyt! Az élet néha ismétli önmagát és vannak helyzetek, amikor meg kell hozni a helyes, ha úgy tetszik, a lehető legjobb döntést, ami előre visz és nem hátra. Amit a szív, a jóakarat és a józan ész diktál. Nem utolsó sorban kell hozzá kompromisszumkézség és bizonyos fokú nagyvonalúság, hogy megbeszélje magával és a másikkal az ember a dolgait, elképzeléseit és terveit" - kezdte nyilatkozatát a független városi képviselő.

Leszögezte, belső meggyőződésből jutott erre a döntésre, mivel szavai szerint "Szerdahely többet érdemel annál, amit idáig kapott". Véleménye szerint ez a cél ilyen módon érhető el.

"Nem valami vagy valakik ellen, hanem valamiért, valakikért! A dunaszerdahelyiekért, ezért a városért, akiket és amelyet annyira szeretek!" - húzta alá.

Mint fogalmazott, Szerdahely megérdemel egy új vezetést, egy "újraterveztést". "Szemmel látható, hogy belefásult abba, amit csinál. Ezt egy idő után be kellene látnia az embernek, és én úgy gondolom, hogy tényleg eljött az idő a változásra! 

„E cél érdekében jelentem be azt, hogy a polgármesteri jelöltségem visszavontam, és Dr. Horváth Zoltánt támogatom a választásokon! Kérek mindenkit, aki úgy gondolta, hogy november 10-én rám adná a voksát, az a megújulás, változás érdekében szavazzon Horváth Zoltánra! Csakis közösen tudjuk elérni a célunkat!" - emlékeztetett.

Dakó és Herceg visszalépésével három polgármesterjelöltje maradt Dunaszerdahelynek. Hájos Zoltán az MKP jelöltjeként, Horváth Zoltán függetlenként, a Híd, az MKDSZ és független képviselők, illetve képviselőjelöltek támogatásával, Hakszer Roland pedig szintén függetlenként indul.

(parameter)