HUF: 356.99 Ft

CZK: 25.408 Kč

28 °C

13 °C

2021. 09. 27. hétfő

Adalbert, Cyprián

március 14., 08:45
Mundruczó Kornél Delta című filmje Manhattanben

Ha az ember olyan mozira ül be, ahol a legélénkebb szereplő a főhős házi teknőce, tudni lehet, hogy különleges filmről van szó, és a Delta nem okoz csalódást - írta a The New York Times kritikusa.

Magyar filmről a New York Times-ban
március 13., 17:29
Magyar filmről a New York Times-ban

Ha az ember olyan mozira ül be, ahol a legélénkebb szereplő a főhős házi teknőce, tudni lehet, hogy különleges filmről van szó, és a Delta nem okoz csalódást - írta a The New York Times kritikusa

A lengyel közönséget is meghódította a Delta
július 29., 12:58
A lengyel közönséget is meghódította a Delta

Északi szomszédaink egyik legnevesebb mozgóképes seregszemléjén, a Wroclawban megrendezett Era New Horizons filmfesztiválon Mundruczó Kornél alkotása magával ragadta a közönséget, akik szavazásán a Delta az előkelő masodik helyet érte el.

június 19., 08:33
Lux-díjért verseng Mundruczó Kornél Deltája

Bekerült az Európai Parlament által meghirdetett verseny döntőjébe Mundruczó Kornél sokat simogatott Deltája. A fődíj a fény mértékegységéről elnevezett Lux-díj, és október 22-én a képviselők döntik el, hogy még több reflektorfényt kapjon-e a Duna-delta.

Elbűvölte a cannes-i közönséget a magyar Delta
május 22., 13:47
Elbűvölte a cannes-i közönséget a magyar Delta

Kedden mutatták be a Cannes-i Filmfesztiválon Mundruczó Kornél Szemle-fődíjas filmjét, a Deltát, és a közönség állva, percekig tartó tapssal viszonozta a tapasztalt élményt a jelen lévő rendezőnek és a készítőknek. Nem újdonság ez a fesztiválok fesztiválján, de azért mindig jobban odafigyelünk rá, ha egy hazai „gyerek” kapja.

Napi friss

Időjárás
POZSONY időjárás DUNASZERDAHELY időjárás KOMÁROM időjárás Párkány időjárás