A Démonok között 3 című horror végzett az élen az észak-amerikai mozikban

2021. június 7. - 07:54 | Kultúra

A 48 millió dollárt hozó múlt heti nyitóhétvége után 60 százalékkal zuhant a Hang nélkül 2. című horrorfilm bevétele, így ezen a hétvégén 24 millió dollárra becsült jegyeladással egy másik folytatásos horror, a Démonok között 3 című premierfilm vehette át a vezetést az észak-amerikai mozikban.

A Démonok között 3 című horror végzett az élen az észak-amerikai mozikban
-illusztráció- (Fotó: YouTube - Screenshot)

Az előző hétvégén, a minden várakozást felülmúló, és a járványidőszak bevételi rekordját felállító Hang nélkül 2-re ezen a hétvégén 19,5 millió dollár értékben váltottak jegyet az újjáéledő amerikai mozikban, és ezzel a produkció hazai árbevétele elérte a 88,6 millió dollárt.

A Démonok között 3-ra külföldön 26,8 millió dollárért váltottak jegyet, így teljes bevétele már elérte az 57,1 millió dollárt.

Az előző hétvége másik nagy bemutatója, a Disney Szörnyella című játékfilmje, Emma Stone főszereplésével, további 11,2 millió dollárt forgalmazott ezen a héten, és globálisan már 87,1 millió bevételre tett szert.

A hétvégi kasszasikerlista negyedik helyén a Szilaj: Zabolátlanok animációs családi film végzett 6,2 millió dolláros jegyeladással. Ötödik, a már sokadik hete futó animációs film, a Raya és az utolsó sárkány lett, 1,3 millió dollárral.

(MTI)

Címkék: mozifilm, bevétel