Dennis, a komisz kirámolt egy mobil tesztállomást!

2021. július 26. - 14:34 | Régió

A bytčai rendőrök vizsgálják egy mobil tesztállomás feltörését, a gyanú szerint egy 36 éves német állampolgár, Dennis követte el.

Dennis, a komisz kirámolt egy mobil tesztállomást!
Forrás: Joj TV

A Joj TV számolt be róla, hogy a bytčai tesztállomáson (MOM) dolgozó két egészségügyi munkatárs reggel azonnal észrevette, hogy valami nincs rendben. Nem volt nehéz felfedezni, hiszen fel volt törve a MOM ajtaja.

Egyikük, Nikola Kuzmiková elmondta a tévének, hogy mikor belépett, észlelte, hogy nincs meg a notebook, amellyel dolgoztak, sem a tesztek. A másik, Alexandra Ivanková ehhez hozzátette, hogy a tesztpont udvarán álló öreg állványzatból húzott ki a tettes egy rudat és azzal törte be az ajtót.

Azonnal riasztották a rendőröket, a munkát viszont nem tudták elkezdenin, míg nem kaptak újabb teszteket és egy számítógépet. Eközben voltak néhányan, akik jöttek volna tesztelni, de lógó orral kellett távozniuk, némelyik morgott is emiatt.

A feltételezett tettes viszont hamar meglett. Egy közeli épületre felszerelt térfigyelő kamera ugyanis rögzítette az egész bűntényt, mely során a tolvaj egy szemeteszsákba pakolt mindent, majd lelécelt.

Gabriela Kremeňová, a zsolnai kerületi rendőrség szóvivője ennek kapcsán kifejtette, hogy az elkövető rendőrkézre került, és nem más, mint egy 36 éves német, bizonyos Dennis, aki barátnőjével él Bytčán.

Az egyik egészségügyi dolgozó a képe alapján fel is ismerte, hogy néhány nappal a bűntény előtt letesztelték őt. A férfi vélhetően terepszemlét tartott. Szabadlábon védekezhet.

(Joj TV)