Dicsőséget hozott az indiai menyasszony a dunaszerdahelyi diáklányoknak 

2020. február 26. - 14:20 | Régió

A LeRen sminkstúdió szervezésében Nyitrán került sor a szakközépiskolák kozmetikus-sminkes tanulóinak országos bajnokságára február 21-én, mindez egy esküvőkiállítás keretén belül a „Leg mennyasszony – Leg vőlegény” témakörben.

Dicsőséget hozott az indiai menyasszony a dunaszerdahelyi diáklányoknak 
Az iskola archívuma

A dunaszerdahelyi Informatikai és Szolgáltatóipari Szakközépiskola az idei versenyre két csapattal nevezett be. Az első csapatot Bugán Veronika III. B osztályos fodrásztanuló és Szakács Rebeka III. C osztályos kozmetikus tanuló, a második csapatot Jakus Amarilla III. B osztályos fodrász tanuló és Szabó Barbara II. E osztályos kozmetikus tanuló alkották.

A lányok időt és energiát nem sajnálva heteken keresztül lelkesen készültek a versenyre, így a lelkiismeretes felkészülés meghozta a második csapat számára a dicsőséget. Amarilla és Barbara büszkén állhattak a dobogó legfelső fokára az „indiai mennyasszony” alkotásukkal, ami országos szinten igazi elismerést jelent a másod-, illetve harmadéves diáklányoknak.

Elismerés és köszönet minden versenyzőnek és modellnek, valamint Kun Fruzsinának a segítségért, a sok jó tanácsért, és Hajdú Alexandrának a ruhákért, kellékekért, akik nélkül a győzelem nem sikerült volna.

Bodó Andrea mesternő