Dr. Csernus Imre előadása először Galántán és Somorján!

Dr. Csernus Imre előadása először Galántán és Somorján!

Dr. Csernus Imre egy vajdasági kisvárosban, Verbászon született. Szülei orvosok, mégis úgy látja, „az élet vitt a pszichiátria felé”. Nőgyógyász szeretett volna lenni, két hónap után azonban rádöbbent, hogy nagyon közel tud kerülni emberekhez. „Olyan kérdéseket teszek fel, amelyekre sokan gondolni sem mernek. Mérlegeltem, hol lehet ezt a leginkább használni, így jött a pszichiátria.” - fogalmazta meg Dr. Csernus.

A doki nem hord fehér köpenyt. Utálja a hazugságot, de már nem ordít, ha átvágják vagy becsapják. Úgy véli, aki hazudik, elsősorban önmagát csapja be.

A közösségi oldalon is rendkívül kedvelt Csernus szerint az emberek valójában nem a személyétől, hanem önmaguktól és az általa kimondott őszinteségtől félnek; attól, amit nem mernek bevallani, miközben szemrebbenés nélkül csapják be magukat.

A múlt arra való, hogy tanuljunk belőle, csakúgy, mint a saját hibáink - vallja a doki. Előadásain szívesen szólítja meg a hallgatóságot, örömmel veszi, ha a közönség tagjai is elmondják saját nézőpontjukat. Csernus valójában asszisztál a különböző szempontok meglátását illetően.

Dinamikus, interaktív előadásai éppen ezért népszerűek; egyedi stílusa, szókimondása mindenkit gondolkodásra késztet.

 

Mikor, hol?

VMK Galánta, 2016. október 18.  18-00 h

VMK Somorja, 2016. október 21.  18-00 h

 

Jegyek vásárolhatók:

Dunaszerdahely, FOCUS MUSIC SHOP

Somorja, VMK

Galánta VMK, www.domkulturyga.sk

Info: 0948 699 293

Jegyár: 9 €

 

(PR-cikk)