Dr. Csóka Tibor, klinikai onkológus előadása Illésházán

2017. március 20. - 08:10

„Mindenki a saját egészségéért felelős” – Dr. Csóka Tibor előadása

Dunaszerdahelyi születésű Dr. Csóka Tibor 1997-ben szerzett orvosi diplomát a csehországi Károly Egyetem Hradec Králové-i kirendeltségén. Szülővárosában 2003-ig belgyógyászként dolgozott, majd 2003-2004 folyamán több országos onkológiai intézetben megfordult (budapesti Országos Onkológiai Intézet, pozsonyi Onkológiai Intézet valamint a brünni Masaryk Onkológiai Központ) és szerzett szakmai gyakorlatot, majd klinikai onkológus szakvizsgát tett.

Orvosi diplomája és szakvizsgái mellett elsőfokú Gerson terapeuta-képzésben részesült, talpreflexológus és iridológus, tanulmányozta a kvantumgyógyászatot és Kercselics Imre vezetésével a szellemsebészetet is. 2006 óta a biológiai holisztikus daganatterápia és integratív onkológia elkötelezett gyakorlója.

Dr. Csóka Tibor

Több éve foglalkozik kvantumbiológiával és annak orvoslásban való alkalmazásával is. Céljai közé tartozik a Csallóközben élő emberek segítése, daganatos betegségekről és a rákról alkotott irracionális félelmek csökkentése. Egy alapítvány és egy polgári társulás hajtómotorjaként tevékenykedik a regionális onkológiai szakellátás szakmai színvonalának emeléséért. Mindennapos gyógyító munkája mellett, a komplementer (kiegészítő) orvoslás modern diagnosztikai és terápiás eljárásainak elfogadtatásáért küzd, és céljai közé tartozik ezek meghonosítása a mindennapos onkológiai betegellátásban.

Mikor, hol?

2017. március. 21. (kedd) 17.00 óra

Illésháza (Nový Život), Kultúrház

Az előadás témája:

Integratív diagnosztikus módszerek és terápiák a daganatos betegek esetében (Összevonható onkológiai eljárások a modern orvosi gyakorlatban).

A szakmai előadó rövid, de átfogó áttekintést ad a rosszindulatú betegségek elleni küzdelem legújabb vívmányairól, a gyógyító holisztikus szemlélet nyújtotta lehetőségekről.

Örömmel várunk minden olyan érdeklődőt, aki személyes vagy szakmai kíváncsiságtól vezérelve, hiteles forrásból óhajtja gyarapítani ismereteit a daganatos betegségek ellátásáról, a természetes fitoterápiás módszerek és a CoD Protokoll alkalmazásának jótékony eredményeiről.

Kötetlen beszélgetés: itt Önök kérdezhetnek a meghívott szakértőtől.

A belépés díjtalan.

Érkezéskor vitalizáló itallal kedveskedünk vendégeinknek!

Kérjük, tiszteljenek meg bennünket jelenlétükkel – mi szeretettel várjuk Önöket!

(PR-cikk)