Dráma egy elhagyatott épületben: a fiatal anyuka kislányát a karjaiban tartva sétálgatott a tető szélén

2021. szeptember 2. - 12:53 | Régió

A rendőrségnek kellett lehoznia egy fiatal anyukát a lányával egy többemeletes épület tetejéről a Pöstyénhez közeli Vrbové városában.

Dráma egy elhagyatott épületben: a fiatal anyuka kislányát a karjaiban tartva sétálgatott a tető szélén
Fotó: Rendőrség (Facebook)

A 24 éves nőnek vasárnap kora este kellett volna elvinnie lányát édesanyjához, de nem tette, és a mobilját is kikapcsolta. A nagymama megtudta, hogy unokája rollerjét az egykori textilüzem közelében látták, ezért hívta a rendőrséget.

A helyszínre kiérkező járőrök a kerítés mögött megtalálták a lány hátizsákját is. Elkezdték átkutatni az épületet, a negyedik emeleten pedig egy összetört mobilt, a nyolcadikon pedig további személyes tárgyakat találtak. A járőrökhöz ekkor csatlakozott két bűnügyi nyomozó, akik szintén bekapcsolódtak az épület átkutatásába.

A tetőtérre érve rátaláltak a fiatal anyukára, ahogy gyerekével a kezében a tető szélének közelében járkált. A rendőrök kimentek a tetőre, körbevették a nőt és elkezdtek vele kommunikálni. Sikerült rávenni őt, hogy adja át nekik a gyereket, ezt követően viszont a nő agresszívan kezdett viselkedni.

A rendőrök végül leteperték a nőt és megbilincselték. Miután kivitték őket az épületből, átadták a mentőknek. Az eset során szerencsére senki sem sérült meg, a kislányt épségben hazavitte a nagyanyja. A fiatal anyukát a rendőrök kíséretében kórházba szállították.


-para-