DRÁMA: Pisztollyal és késsel fenyegette az ukrán családot a részeg férfi, túsztárgyalót kellett hívni

2023. március 29. - 11:32 | Régió

Rendőrt kellett hívni, miután konfliktus alakult ki egy 41 éves fegyveres férfi és egy ukrajnai család között vasárnap, egy Skalicához közeli községben.

DRÁMA: Pisztollyal és késsel fenyegette az ukrán családot a részeg férfi, túsztárgyalót kellett hívni
Fotók: Rendőrség (Facebook) - további képekért kattints!

A rendőrség tájékoztatása szerint az egész incidens kiváltó oka az volt, hogy a részeg férfit zavarta, hogy a külföldiek hangosan hallgatják a zenét. Előbb elkezdett dörömbölni az ajtón, majd fenyegetőzött, végül pedig pisztolyt fogott az egyik személyre. A konfliktus a ház udvarán folytatódott, a részeg fickó pedig pisztoly mellett egy kést is elővett. A történtek után a részeg férfi elbújt a családi ház egy melléképületébe.

A helyszínre nagy erőkkel érkeztek ki rendőrök és túsztárgyalók. Végül sikerült meggyőzni a melléképületben bujkáló férfit, hogy működjön együtt a rendőrséggel. Miután sikeresen őrizetbe vették, a rendőrkapitányságra szállították. Tettéért háromtól nyolc évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti.

A rendőrség tiltott fegyverkezés és fegyverkereskedelem, valamint veszélyes fenyegetőzés ügyében indított vizsgálatot. A rendőrök több fegyvert is lefoglaltak, amiket szakértői vizsgálatra küldtek.


-para-