Drogdílerekre törtek rá Pozsonyban

2020. október 3. - 18:58 | Régió

Szerteágazó drogellenes rajtaütést vitt véghez a rendőrség Pozsonyban.

Drogdílerekre törtek rá Pozsonyban
A fotóra kattintva KÉPGALÉRIA nyílik! (Rendőrségi felvételek)

Szombat hajnalban a rendőrök három pozsonyi helyszínen, valamint Bazinban is házkutatást tartottak. A razzia során négy, egymással szoros kapcsolatban álló személyt vettek őrizetbe, akik közül egy nő és két férfi ellen kábítószer-terjesztés megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A hatóság előzőleg hosszú hónapokon keresztül dolgozott a szóban forgó ügyön, megfigyelte és dokumentálta a gyanúsítottak tevékenységét, akik a nyomozás szerint kiterjedt hálózatot alkotva egész Pozsony megye területén terítették a kábítószert.

A rajtaütés során por- és kristály állagú kábítószergyanús anyagokat, zöld növényi származékokat, valamint kábítószerfogyasztáshoz használatos eszközöket is találtak. A lefoglalt drog mennyiségéről a rendőrség egyelőre nem nyújtott pontos tájékoztatást.

Amennyiben a gyanúsítottak bűnössége később a bíróság előtt is beigazolódik, a pozsonyi illetőségű M. D., a privigyei származású L. H., valamint az Éberhárdi (Szenci járás) M. I. 15 évig terjedő szabadságvesztésre számíthat.

(TASR/parameter)