DROGFOGÁS: 15 évet is kaphat a rakás pervitinnel lekapcsolt vásárúti díler!

2020. július 14. - 13:19 | Régió

Egy héttel ezelőtt adtunk hírt róla, hogy a rendőrség házkutatást tart a vásárúti Halász utcában. Információnk, miszerint a rendőrség kábítószerügyben járt el, beigazolódott.

DROGFOGÁS: 15 évet is kaphat a rakás pervitinnel lekapcsolt vásárúti díler!
Helyszíni felvételek - További felvételekért kattints!

A kerületi rendőrség ma tájékoztatott róla, hogy a dunaszerdahelyi rendőrség által végrehajtott hajnali rajtaütés során a házban lakó 30 éves férfi megpróbálta eltüntetni a nyomokat, illetve a bizonyítékokat, de a rendőröknek ebben sikerült megakadályoznia.

Őrizetbe vették, majd átkutatták a házat, a hozzá tartozó épületeket, a kertet és négy személyautót is. A helyszínen lefoglalt kábítószert elküldték szakértői vizsgálatra, ez alapján kiderült, hogy metamfetaminról (pervitinről) van szó, mégpedig több száz egyszeri adagra elegendő mennyiségben.

A rendőrség különösen nagy mennyiségű kábítószerrel való kereskedelemmel gyanúsítja a fiatalembert, aki Vásárúton és a környéken a házból vagy előre leegyezett helyeken árulta a pervitint.

A büntetett előéletű férfit a rendőrség bírói jóváhagyással vizsgálati fogságba helyezte. Amennyiben beigazolódik a bűnössége, 10-től 15 évig terjedő szabadságvesztésre számíthat.

(parameter)