Drogkörkép 2016: Élőben követhető Zacher Gábor előadása az Ifjú Szivekből

Csütörtökön Zacher Gábor, magyarországi toxikológus előadását minden érdeklődő élőben követheti az Ifjú Szivek Facebook-oldalán.

Czeglédi Zsolt fényképe

A drogszakértő a pozsonyi magyar orvostanhallgatók Selye János diákklubjának meghívására látogat el a fővárosba, ahol ezúttal az Ifjú Szivek Táncszínház Mostová utcai színháztermében ad elő.

“Nagyon fontos számunkra, hogy haladjunk a korral. Ezt a táncszínház produkciói is  jól mutatják. Úgy gondolom, az élő közvetítésben is úttörők leszünk, amelynek köszönhetően csütörtökön 18:00 órától az egész előadás élőben nyomon követhető. Az együttműködés célja az is, hogy a Selye János Klub tagjainak, a pozsonyi magyar egyetemistáknak teret biztosítsunk az önmegvalósításra” - nyilatkozta az Ifjú Szivek pénzügyi és kommunikációs vezetője, Rigó Konrád.

A tudományos beszélgetés már most teltházas, a tervek szerint a lépcsők sem maradnak üresen. Előzetes foglalás híján nincs lehetőség részt venni Zacher Gábor Drogkörkép 2016 című előadásán. Az élő online közvetítés egy különleges lehetőség arra, hogy egyetlen érdeklődő sem maradjon le a beszélgetésről. Az Ifjú Szivek Táncszínház a jövőben több élőben követhető előadással is készül.

Ifjú Szivek Táncszínház