Drogot is találtak a rendőrök által üldözött, majd Nagymegyer közelében kigyulladt autóban!

2020. augusztus 27. - 18:19 | Régió

A rendőrség megerősítette, hogy őrizetbe vették a férfit, aki azt az Opel Insigniát vezette, melyet a rendőrség Dunaszerdahelytől csaknem Nagymegyerig üldözött szerdán este a 63-as főúton.

Drogot is találtak a rendőrök által üldözött, majd Nagymegyer közelében kigyulladt autóban!
Helyszíni felvétel

Mária Linkešová kerületi rendőrszővivő érdeklődésünkre megerősítette azt is, hogy a rendőrök valóban használták a fegyverüket üldözés közben. Alistáli olvasóink közölték, hogy a falu környékén lövéseket hallottak, amikor a menekülő autós és az őt üldöző rendőrök arra haladtak.

Alistál és Nagymegyer között a nagy kanálisnál a nagymegyeri rendőrök állták útját a menekülő autósnak, aki lehajtott az árokba, a kocsija pedig kigyulladt. A sofőr megsérült, mentővel, de rendőri kísérettel kórházba szállították.

"A sofőr annak ellenére ült a volán mögött, hogy korábban eltiltották a vezetéstől. Az autó átkutatásakor fehér kristályos anyagot is találtak a rendőrök, vélhetően kábítószerről van szó" - árulta el a szóvivő.

Közölte azt is, hogy a megbízott rendőrtiszt hivatali döntés végrehajtásának akadályozása és kábítószerbirtoklás ügyében indított eljárást. Linkešová hozzátette, további információkkal azt követően szolgálhat, hogy kiértékelték a rendőri bevetést, illetve a rendelkezésre álló kamerafelvételeket.

Éppen egy hete annak, hogy a dunaszerdahelyi nyomozók lecsaptak az egyik legnagyobb nagymegyeri drogdílerre. Ehhez a nyomozócsoporthoz köthető az utóbbi hetek több sikeres akciója is, ezt megelőzően egy somorjai dílert kapcsoltak le.

(parameter)