Drukkerbosszú Kassán: Fiúk, le a mezekkel!

2021. április 4. - 12:39 | Sport

Kassán ezúttal nem a színvonalas focielőadás, a sokáig emlékezetes győzelem, hanem a felháborodás vezérelte a szurkolókat, akik a szombati csúfos vereséggel (FC Košice–FC Petržalka 0:4) végződött meccs után a vesztes alakulat játékosainak mezét követelték.

Drukkerbosszú Kassán: Fiúk, le a mezekkel!
Fotó: Facebook

A sok emlékezetes csata helyszínén, a Csermely-völgyi stadionban természetesen nézők jelenléte nélkül zajlott a II. labdarúgóliga 23. fordulójának összecsapása. A futballhívek a pályán kívülről szemlélték kedvenceik találkozóját. Már az első félidő (0:2) lefújása után csalódottak voltak, de ekkor még bíztak a fordulatban. Nem így történt. A második játékrészben folytatódott a Vukušič-legénység vergődése, a ligetfaluiak további két találattal küldték padlóra a jövőben az élvonalba jutásra pályázó, nagymúltú klub sikereiért küzdő kollektívát.

A párharc befejezése után a szurkolók csalódottságuknak adtak hangot. Annyira bedühödtek, hogy mezük levételét követelték Pačindáéktól. Kórusban skandálták: Fiúk, le a mezekkel! A vendéglátó klub játékosai engedelmeskedtek a felszólításnak, levetették mezüket, ezt követően bementek az öltözőbe. A drukkerek sem tétlenkedtek, a mezeket a lelátót a pályától elválasztó kerítésre akasztva jelezték: ez így nem mehet tovább, az ő türelmüknek is van határa!

ái

Címkék: régiófoci, II. liga, kassa