Dunaszerdahelyen ad koncertet a legendás Koncz Zsuzsa és zenekara!

2020. február 23. - 09:01 | Régió

Március 12-én Dunaszerdahelyen, a Csaplár Benedek VMK színháztermében ad fergeteges koncertet Koncz Zsuzsa és zenésztársai.

Koncz Zsuzsa a magyar beat-, pop- és rockzene egyik meghatározó egyénisége, számtalan díjazása mellett többek között Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, énekesnő.

Elsősorban verslemezei és politikai tartalmú (s a rendszerváltás előtt esetenként betiltott) dalai tették ismertté, valamint a választékos és tisztán érthető előadásmódja.

98 magyarországi és 24 külföldi önálló lemeze jelent meg, diszkográfiája szerint több mint négyszázötven hazai és külföldi hanghordozó őrzi dalait.

Koncz Zsuzsa egy igazi állócsillag a magyar popzene egén, dalai minden korban aktuálisan a mához szólnak. Ráadásul egyáltalán nem elérhetetlen legenda, hiszen koncertjeivel folyamatos és eleven kapcsolatot tart fent közönségével. A határon túli közönségéhez is szívesen ellátogat.

Koncz Zsuzsa: Így volt szép című dupla válogatásalbuma tavaly ősszel jelent meg. Az album egy páratlan pályafutás esszenciája, 40 feledhetetlen dalt tartalmaz.

Egy előadóművész számára azok a dalok a legkedvesebbek, amelyeket a közönség újra meg újra örömmel hallgat. Ezek a dalok azok, melyeket minden Koncz Zsuzsa koncerten „kötelező” elénekelni, újra és újra hallani akarjuk. Koncz Zsuzsa Így volt szép címmel ezeket a számára és számunkra is legkedvesebb dalokat válogatta össze énekesi pályájának kezdetétől napjainkig.

A Hungaroton gondozásában kiadott 40 felvétel a hihetetlenül gazdag Koncz Zsuzsa-életmű legjava, mindannyiunk örök kedvencei. A művésznő énekesi pályájához nagyban hozzájárult, hogy a legkiválóbb magyar zenészek, zeneszerzők írtak és írnak ma is számára dalokat. Lemezei, előadásai így maradnak mindig lendületesek és aktuálisak. Koncz Zsuzsa legújabb videoklipjében Kulka Jánossal énekel.


KONCZ ZSUZSA zenekara: Závodi Gábor (billentyűs, zeneszerző, szövegíró, hangmérnök, zenei producer), Tiba Sándor (dobos), Maróthy Zoltán (énekes, gitáros), II. Lengyelfi Miklós (basszusgitáros, bőgős).

Március 12-én Dunaszerdahelyen a Csaplár Benedek VMK színháztermében üdvözölhetjük a művésznőt és zenésztársait.

A jegyek (23, illetve 20 euró) még megvásárolhatók a VMK szervezési osztályán (031/ 590 08 13), a Focus Music Shop lemezboltban (Vámbéry Ármin tér 51, +421 915 707 006), az elóKONCERT irodában (Kukučín u. 459. I. emelet, +421 905 654 349), valamint a Ticketportal hálózatában (www.ticketportal.sk) - amíg a készlet tart.


(PR-cikk)