Dunaszerdahelyen hétvégén is oltanak – mutatjuk, pontosan mikor

2021. december 8. - 12:21 | Régió

Nagyszombat megyében hétvégén (december 11-12.) is oltani fognak a COVID-19 betegség ellen.

Dunaszerdahelyen hétvégén is oltanak – mutatjuk, pontosan mikor
Fotó: Cséfalvay Á. András - illusztráció

A regisztrált és nem regisztrált érdeklődők a Moderna és a Pfizer/BioNTech vakcinák első, második és harmadik adagját is felvehetik a dunaszerdahelyi, szakolcai és nagyszombati nagy kapacitású oltóközpontokban. A regisztrált oltakozókat előnyben fogják részesíteni. Erről a megye sajtóosztálya tájékoztatott szerdán.

Dunaszerdahelyen a 12 évnél idősebb érdeklődők szombaton 8:00 és 17:00 között vehetik fel a Pfizer/BioNTech védőoltását a Szent István téren található Vidékfejlesztési Szakközépiskolában berendezett oltóközpontban. 17:00 és 18:00 között a Moderna vakcinájával fogják oltani a 18 évnél idősebb személyeket.

A nagyszombati nagy kapacitású oltóközpontban, a Sibírska utcai elektrotechnikai szakközépiskola épületében szombaton és vasárnap is fognak oltani. A 12 évnél idősebb érdeklődők szombaton 8:00 és 18:00 között, valamint vasárnap 13:00 és 18:00 között vehetik majd fel a Pfizer/BioNTech védőoltását. Vasárnap 8:00-tól 13:00-ig a Moderna vakcinájával fognak oltani.

Regisztrálni a vakcinacia.nczisk.sk linkre kattintva lehet. A kiskorú érdeklődőket csak a törvényes képviselőjük kíséretében oltják be, ez érvényes a második és a harmadik dózisra is. Hét közben az egészségügyi intézményekben oltanak. Bővebb tájékoztatás a korona.gov.sk oldalon található.


(TASR)