Dunaszerdahelyen kívül hétfőn is tesztelnek Bősön, Vásárúton, Kisudvarnokban és Vörösmajoron

2021. január 25. - 11:43 | Régió

Az önkormányzati tömeges tesztelés lényegi része lezajlott a hétvégén, több településen azonban hétfőn is folytatódik.

Dunaszerdahelyen kívül hétfőn is tesztelnek Bősön, Vásárúton, Kisudvarnokban és Vörösmajoron
Illusztráció - Cséfalvay Á. András

Dunaszerdahelyen, mint azt már korábban megírtuk, hat helyszínen, az öt alapiskolában (Vámbéry, Szabó Gyula, Kodály Zoltán, Jilemnický utcai, Smetana ligeti) és a sikabonyi közösségi házban egészen 18 óráig (délben egyórás szünettel). Előzetesen is lehet időpontot foglalni, a Szabó Gyula és a Vámbéry Ármin Alapiskolákban, illetve a sikabonyi közösségi házban is számos időpont szabad még hétfőn délutánra.

A városban emellett menetrendszerűen zajlik tesztelés a kórháznál, délután 15 óráig (kizárólag előzetes online regisztráció alapján, amit az érdeklődők ITT tehetnek meg, a közegészségügyi hivatalnál pedig 14 órától 16 óráig.

Somorján a Duna utcai Rescue BH magán rendelőintézetnél 13 órától 19 óráig végeznek antigéntesztelést.

Ugyancsak lehetőség van elmenni tesztre Bősön, a helyi kultúrházban kialakított mintavételi helyen este 20 óráig várják az embereket, délben, illetve 17 órakor egyórás szünettel.

Hétfőn tesztelnek még Vásárúton is, a helyi kultúrházban 17 óráig:

Kisudvarnokban délelőtt a nyugdíjasokat és a kismamákat várták tesztre, délután 16 órától 19 óráig azonban bárki részt vehet:

A Dunaszerdahelyi járás ötödik települése, ahol még hétfőn is zajlik tesztelés, Vörösmajor (Hviezdoslavov). Előzetesen lehet regisztrálni, még több száz időpont áll rendelkezésre:

(SzT)