Dunaszerdahelyi siker a futsalgálán

2017. december 11. - 19:31 | Sport

A városi sportcsarnokban immáron nyolcadik alkalommal rendeztek nemzetközi futsaltornát pénteken a Sportgimnázium és Vidékfejleszési Szakközépiskola igazgatójának kupájáért.

Dunaszerdahelyi siker a futsalgálán
A kupagyőztes csallóköziek alakulata (Képarchívum)

“A gála mindenki mindenkivel-rendszerben zajlott. A mérkőzések 1 x 20 percig tartottak, térfélcsere nélkül. Az összecsapások sportszerűek és színvonalasak voltak. Tornánk nagyban hozzájárult az érintett iskolák közti baráti kapcsolatok további megszilárdításához” – közölte a Paraméterrel Hegedűs László igazgatóhelyettes, a torna főkoordinátora.

Résztvevő csapatok voltak: Veszprémi Noszlopy Gáspár Gimnázium és Kollégium A és B csapata, a Pápai Egyesített Labdarúgó Club (PELC), a dunaszerdahelyi Sportgimnázium és Vidékfejlesztési Szakközépiskola A és B csapata.

Díjazottak

A torna legjobb játékosa Szelle Lajos, a Dunaszerdahelyi Sportgimnázium és Vidékfejlesztési Szakközépiskola A csapatának sportolója lett, legjobb kapusa pedig Szigeti Ákos, a Pápai PELC diákja.

A szervezőbizottság külön jutalomban részesítette a gálán nyújtott teljesítményéért Krebsz Mátét (Veszprémi Noszlopy Gáspár Gimnázium és Kollégium A), aki egyébként Magyarország korosztályos labdarúgó-válogatottja.

A kupát és okleveleket Szabó László iskolaigazgató adta át a helyezetteknek.

Végeredmény:

1. Dunaszerdahelyi Sportgimnázium és Vidékfejlesztési Szakközépiskola A

2. Dunaszerdahelyi Sportgimnázium és Vidékfejlesztési Szakközépiskola B

3. Veszprémi Noszlopy Gáspár Gimnázium és Kollégium A

4. Pápai PELC

5. Veszprémi Noszlopy Gáspár Gimnázium és Kollégium B

A dunaszerdahelyiek kerete

Fiatalabb diákok – kapusok: Bajnóczi, Vidovics; mezőnyjátékosok: Rajkovics, Koós, Kovács G., Tóth A., Molnár B., Doktorík, Bari, Világi, Bögi, Fülöp, Pavlovics, Tóth D. J.

Idősebb diákok – kapusok: Somogyi, Mészáros; mezőnyjátékosok: Varga, Nagy M., Paulík, László, Matus, Zsidek, Hegedűs, Lénárt, Círia, Szelle.

(lel)