A dunaszerdahelyi VMK-ban nyit fogadóirodát a Jobbik, legalábbis szerintük

2015. október 13. - 12:46 | Régió

A dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központ (VMK) épületében nyit fogadóirodát a magyar parlamenti ellenzékben politizáló Jobbik - tudtuk meg a párt sajtőfőnökétől, Pál Gábortól.

A dunaszerdahelyi VMK-ban nyit fogadóirodát a Jobbik, legalábbis szerintük
A dunaszerdahelyi VMK (Fotó: Paraméter)

A radikális párt szerdán nyitja meg hivatalosan az önkormányzat által fenntartott intézményben található irodáját, az eseményről természetesen beszámolunk.

Néhány órával azután, hogy a fenti értesülésünk felkerült, Hájos Zoltán dunaszerdahelyi polgármester, és Ibolya Ildikó, a VMK igazgatónője is értesített bennünket, hogy ez így nem felel meg a valóságnak. "Mint a VMK felelős vezetője a leghatározottabban kijelenthetem, hogy semmilyen terembérlési kérelem nem érkezett hozzánk sem az említett, sem más párt részéről" - szögezte le Ibolya Ildikó.

Hájos Zoltántól megtudtuk, hogy a Jobbik nem a VMK-ban, hanem a Bartók sétány felől hozzáépített, de nem a hatáskörébe tartozó épületrészben nyit irodát.

Ezek szerint Pál Gábor, a Jobbik sajtófőnöke tudta rosszul, amikor az eseményre szóló sajtómeghívót szétküldte, amelyben pedig a következő állt:

De itt még mindig nincs vége a történetnek, ugyanis percekkel a fenti kiigazításunkat követően a Jobbik "helyreigazítási kérelemmel" fordult hozzánk, melyben leszögezik: "Ha meghívónkban félreérthetően szerepelt a helyszín, akkor szeretnénk egyértelművé tenni, hogy az iroda természetesen nem a Városi Művelődési Központban, hanem a szomszédos épületrészben, egy magántulajdonú irodában, tehát nem önkormányzati tulajdonú helyiségben lesz."

A kör bezárult, a hely "helyre igazodott".

(para)

Címkék: Dunaszerdahely, Jobbik