Durva jelenet a Dunaszerdahely felé tartó vonaton – egy agresszív férfi kiütötte a kalauznőt

2023. szeptember 4. - 15:37 | Régió

Garázdasággal gyanúsítottak meg egy 26 éves férfit, aki rátámadt a kalauznőre a Pozsonyból Dunaszerdahelyre tartó vonaton vasárnap éjszaka.

Durva jelenet a Dunaszerdahely felé tartó vonaton – egy agresszív férfi kiütötte a kalauznőt
Fotó: Rendőrség (Facebook)

A férfi jegy nélkül ült fel a vonatra, majd rátámadt a kalauznőre, miután ő felszólította, hogy mutassa a jegyét. Többször megütötte a fején a nőt, aki erre a földre esett. A fickó a többi utassal szemben is agresszíven viselkedett.

Miután hívták a rendőrséget, a vonat megállt Pozsonypüspökin, a férfi pedig elmenekült a vonatról. Nem jutott viszont messzire, a kiérkező járőrök a nyomára bukkantak, de őket is megtámadta. A rendőrök ellen viszont nem volt esélye, kényszerítő eszközöket alkalmazva megbilincselték.

A férfinél nem találtak semmilyen iratot, a rendőrségen, az adatbázisból derült ki, hogy egy 26 éves osztrák férfiről van szó, és már összesen 46 esetben készült róla feljegyzés bűncselekmény elkövetéséért – többek közt lopásért, rablásért, hivatali személy ellen elkövetett támadásért, zsarolásért vagy veszélyes fenyegetőzésért. A szervezetében nem állapítottak meg alkoholt. A fickó a rendőrségi cellában végezte, garázdasággal gyanúsították meg.


-para-