DURVA: Vonat vágta le a lábát annak a férfinak, aki megbotlott, majd a sínekre esett

2023. január 4. - 08:34 | Régió

Levágta a lábát az elhaladó vonat, annak a 45 éves férfinak, aki részegen botorkálni kezdett a lévai vasútállomáson, majd megbotlott és a sínekre esett - írja a noviny.sk.

DURVA: Vonat vágta le a lábát annak a férfinak, aki megbotlott, majd a sínekre esett
Fotó: TASR

Szemtanúk szerint a férfi már egy ideje össze-vissza sétálgatott az államáson, mikor az eset megtörtént. A csatorna szerint az áldozatnak még megpróbáltak segíteni. Egy fiatal férfi és egy nő, akik éppen a vasútállomáson várakoztak, még megpróbálták (szó szerint) kihúzni a bajból, ám a vonat gyorsabbnak bizonyult.

A fiatal férfi úgy nyilatkozott, hogy mindent megtettek annak érdekében, hogy a férfit megmentsék, ám a gyorsvonat már túl közel volt, így ő és a segítőtársa is csak az utolsó pillanatban ugortak el a jármű elől.

A férfi és a nő, illetve a kalauz igyekezetének ellenére a baj megtörtént. Igaz, az áldozat életben maradt, azonban a jármű levágta az egyik lábát. A gyorsmentők kiérkezésekor a férfit kórházba szállították, ahol jelenleg mesterséges altatásban fekszik.

A férfinak több mint két ezrelék volt a véralkoholszintje - ezt Renáta Čuháková nyitrai rendőrségi szóvivő nyilatkozta a baleset után.


(noviny.sk)