Egy angol kocsmáros fogta magát, és szomjas vendégeit furfangosan vette rá a távolságtartásra

2020. július 14. - 20:49 | Külföld

Villanypásztort szerelt fel a bárpultja elé egy angol kocsmáros, hogy szomjas vendégeit rászorítsa a távolságtartásra.

Egy angol kocsmáros fogta magát, és szomjas vendégeit furfangosan vette rá a távolságtartásra
tripadvisor.com

Johnny McFadden, a St. Just-i Star Inn tulajdonosa elmondta, hogy kocsmája nagyon kicsi és mindenképpen meg akarta oldani, hogy vendégei betartsák a kötelező egyméteres távolságot. A brit kocsmák július 4-én nyithattak meg ismét a karantén után. A bárokba betérő vendégeknek a személyes adataikat is le kell adniuk, hogy fertőzés esetén meg lehessen találni őket.

McFadden elmondta, hogy maga és a személyzet védelmében akarja elérni, hogy vendégei betartsák a távolságtartás szabályait. Mint hozzátette: egy kötelet vagy láncot akart kifeszíteni, de nem talált megfelelő felszerelést. "Úgy gondoltam, az nem tartja vissza őket. Ezért inkább választottam a villanypásztort, hogy meglássam, működik-e" - mondta.

A villanypásztort nem tartják mindig bekapcsolva, de mivel mindenki tudja, hogy mire való, a látványa is elég ahhoz, hogy a vendégek elkerüljék. "A félelemfaktor jól működik" - mondta McFadden. A kocsmák megnyitását követően már néhány italmérésnek be is kellett zárnia Angliában, mivel vendégeik közül többen koronavírus-fertőzöttek lettek.

MTI