Egy fotó miatt támadtak rá egy férfire a biztonsági őrök a Billában

2023. július 11. - 13:06 | Régió

Vasárnap kora este egy incidens miatt riasztották a rendőröket, amire egy pozsonyi Billában került sor.

Egy fotó miatt támadtak rá egy férfire a biztonsági őrök a Billában
Illusztráció (Fotó: Billa)

Az Aktuality információi szerint a biztonsági szolgálat két tagja támadt rá egy vásárlóra. Utóbbi a portálnak elmondta, hogy épp vásárolt, amikor a chipseknél az őrök mindkét oldalról elállták az útját. A szóváltás hamar dulakodásba torkollott, aminek az lett a vége, hogy a férfit leteperték a földre – az egyik őr ránehezedett, a másik pedig néhányszor megrúgta a hátán.

A történteket látván az üzlet alkalmazottai felől semmilyen reakció nem érkezett, ezért a férfi rendőrt hívott. Az esetet követően a férfi orvosi ellátásra szorult – a testén horzsolások és zúzódások keletkeztek.

Az Aktuality szerint a támadók apa és fia volt, az egész incidenst pedig vélhetően az váltotta ki, hogy a férfi július elején lefotózta őket, amint a Testvér a Testvérért (Brat za brata) nevű oroszbarát motorosbanda trikóját viselték.

A biztonsági őrök kiabálni kezdtek az üzletben a férfivel, kérdőre vonták, hogy miért fotózza őket, és megfenyegették, hogy feljelentik őt. Utóbbit viszont a megtámadott férfi tette meg az incidenst követően.

Marek Kravjar, a Billa szóvivőjének tájékoztatása szerint a történtek után az üzletlánc belső ellenőrzést indított, és teljes mértékben együttműködik a rendőrséggel. Hozzátette, hogy a két támadó nem a cég alkalmazottja. Az üzlet őrzését az SBS Lama biztonsági szolgálat biztosítja, az pedig közölte, hogy a történtek után felbontotta a két férfi munkaszerződését.


(Aktuality)