Egy hónappal a Kuciak-gyilkosság után Zsuzsová élete még fenékig tejfel volt

Alena Zsuzsová, akit a Kuciak-gyilkosság megrendelésével gyanúsítanak, egy hónappal a fiatalok megölését követően még divatbemutatókra járt és hazai celebek között mozgott.

Egy hónappal a Kuciak-gyilkosság után Zsuzsová élete még fenékig tejfel volt
Forrás: Michal Tvrdy - MTV Studio

Majdnem egy év telt el azóta, hogy megölték Ján Kuciakot és jegyesét, Martina Kušnírovát. Mint kiderült, a gyilkosság megrendelésével gyanúsított Alena Zsuzsová egy hónappal az emberölést követően még vígan mutatkozott a nyilvánosság előtt: lányát egy trencséni divatbemutatóra kísérte el, amelyen többek közt Zuzana Plačková, illetve az egykori szépségkirálynő, Vanessa Bottánová is jelen volt.

Zsuzsová rendszeresen mutatkozott celebek között különféle akciókon – még a gyilkosságot követően is. A Nový Čas szerint minden bizonnyal ínyére volt, hogy különféle hírességekkel találkozhat.

Amellett, hogy Zsuzsová bejuttatta lányát a modellvilágba, gyerekét befolyásos embereknek is bemutatta. A médiában megjelent információk szerint a lány keresztapja nem más, mint Marián Kočner, de Martin Glváč is csak Leonkának szólította a Facebook-üzeneteiben.

A befolyásos emberekkel való kapcsolatainak köszönhetően Zsuzsová minden bizonnyal érinthetetlennek hitte magát. „Ilyen ember elveszíti a természetes óvatosságát, megerősíti magában, hogy semmi baja sem eshet“ – nyilatkozta Dušan Kešický pszichológus.

Alena Zsuzsovát a Kuciak-gyilkosság megrendelése mellett az ógyallai expolgármester, Basternák László meggyilkolásának ügyében is meggyanúsították.

Cas.sk/para