Egy idős nőt lökdösött az OĽaNO képviselője, ezért nem lehet képviselőjelölt

2015. november 24. - 16:42 | Belföld

Az OĽaNO (Egyszerű Emberek és Független Személyiségek) elhatárolódik képviselőjeük, Štefan Kuffa viselkédésétől és arra kérik őt, vonja vissza a hivatalos személy elleni erőszakkal kapcsolatos feljelentését – ez a párt véleménye azzal kapcsolatban, hogy Kuffa konfliktusba keveredett egy 79 éves nővel, aki szóvá tette neki, hogy fia engedély nékül épít nyaralót Pavľany községben.

Egy idős nőt lökdösött az OĽaNO képviselője, ezért nem lehet képviselőjelölt
Štefan Kuffa (Fotó: TASR)

„Az adott szituációban Štefan Kuffa nem úgy lépett fel, mint egy hivatalos személy, egy szomszéddal való konfliktusról volt szó“ – olvasható az OĽaNO közleményében. Az emlíett okok miatt nem indulhat Kuffa képviselőjelöltként a parlamenti választásokon.

A Markíza televízió információi szerint Kuffa fia, Michal feketén építkezik a kelet-szlovákiai Pavľany községben. Ez nem nem tetszik azon terület tulajdonosainak, amelyeken keresztül járnak a teherautók az építkezésre, ezzel tönkretéve a földet. Štefan Kuffának ezt szóvá tette egy 79 éves asszony, aki ezután lökdösni kezdte őt, erre az idős nő egy pofonnal válaszolt. Kuffa ezután döntött a feljelentés mellett.

TASR/para

Címkék: Štefan Kuffa, OĽaNO