Egy kisfiúra számított, de egy rakás hekust kapott - pedofilt kaptak el Győrben! (Videó)

2021. április 10. - 11:48 | Külföld

2021 februárjában információt kaptak a nyomozók, hogy az egyik internetes társkeresőn egy férfi lehetőséget keresett arra, hogy gyermekkorú fiúval szexuális kapcsolatot létesítsen ellenszolgáltatásért - írja a Police.hu.

Egy kisfiúra számított, de egy rakás hekust kapott - pedofilt kaptak el Győrben! (Videó)
A videóból kivágott felvétel

Egy internetes csevegőn vele folytatott beszélgetés során fény derült arra, hogy a férfinek szándékában áll pénzt adni azért, hogy egy gyermekkorút szállítsanak neki Győrbe, akivel szexuális kapcsolatot létesíthet.

Mindezt már a nyomozócsoport irányította, amely ezt követően megszervezte a találkozót a gömörei férfival. A fazon vitte magával az előre megbeszélt pénzösszeget, a találkozó helyszínéül szolgáló parkolóba azonban egy kisfiú helyett egy rakás megtermett rendőrrel találta szemben magát.

Elfogását követően a férfi beismerő vallomást tett, és az is kiderült, hogy hasonló jellegű szexuális cselekményért már korábban elítélte a bíróság - írja a rendőrségi portál.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Győri Osztálya egy 42 éves gyömörei lakos ellen folytat büntetőeljárást tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményért való ellenszolgáltatás nyújtásával elkövetett gyermekprostitúció kihasználása miatt.

(Police.hu)

Címkék: pedofil, Győr, rendőrség