Egy szál péniszben, késsel molesztálta egy fazon a nőket Pozsonyban

Nőket zaklatott a liftnél, majd bezörgetett egy lakásba, és ott is fenyegetőzött.

Öt évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti a 33 éves Martin B.-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy nőket zaklatott szombaton egy késsel Pozsony-Ligetfaluban. Ráadásul egy szál semmiben.

Az incidensre az egyik lakóházban került sor. Michal Szeiff rendőri szóvivő arról számolt be, hogy a fazon csak egy trikót viselt és egy konyhakést tartott a kezében, amikor szombaton este fél nyolc körül beszállt a lakóház felvonójába, ahol akkor egy 15 és egy 19 évs fiatal lány tartózkodott. Egyiküket molesztálni kezdte, és amikor megállt a lift, sikítva menekültek.

A fickó ezután felment az egyik emeletre, ahol dörömbölni kezdett egy ajtón. Egy 32 éves nő nyitotta ki, ekkor pedig a fickó késsel a kezében azt követelte, hogy feküdjön le vele.

A nő megpróbálta visszacsukni az ajtót, de a férfi ezt nem hagyta, a testével állta útját. Végül szerencsére mégis sikerült, ezután pedig kihívták a rendőröket. Ők őrizetbe vették, a bíróság dönt az előzetes letartóztatásáról. Garázdaság és helytelen magatartás miatt indult ellene büntetőeljárás.

(TASR)