Egyedülálló és bámulatos meglepetéssel készült vendégeinek az R-VIN WINEBAR!

2023. március 20. - 20:05 | Régió

A nagylúcsi R-VIN WINEBAR rendezvényhelyszín eddig is impozáns, egyedülálló környezettel várta a vendégeket, most viszont még ezt is sikerült fokozni egy igazán különleges és látványos meglepetéssel.

Egyedülálló és bámulatos meglepetéssel készült vendégeinek az R-VIN WINEBAR!
Fotók: Cséfalvay Á. András (További fotókért kattints a képre!)

A Nagylúcson (Dunaszerdahelyi járás) található R-VIN WINEBAR egy újonnan nyílt, sokszínű rendezvényhelyszín, amely komplex szolgáltatásaival áll rendelkezésére, ha céges vagy családi rendezvényeinek, összejöveteleinek a legmegfelelőbb helyszínt igyekszik megtalálni.

Az R-VIN WINEBAR a tökéletes rendezvényhelyszín, ezt pedig számos tényező alátámasztja: a színvonal, a minőség, az elegancia, az egyediség, a kényelem és nem mellesleg a folyamatos fejlődés és megújulás. Legyen szó családi összejövetelről, születésnapról, esküvőről vagy céges találkozóról, az R-VIN WINEBAR gondoskodik a lehető legideálisabb helyszínről.

Az elmúlt időszakban a kényelem fokozása érdekében több újítást is eszközöltek a helyszínen. Az egyik ilyen innováció az akusztikai panelek. Ezekkel a látványos elemekkel – a kényelem fokozása érdekében – javítottak a terem akusztikáján. Ez a modern megoldás még inkább élvezhetővé teszi az összejöveteleket, tökéletes hangzást biztosítva.


Kapcsolódó cikk: Legyen szó nagyszabású családi vagy céges rendezvényről, az R-VIN WINEBAR mostantól még színvonalasabb helyszínt biztosít!

Ezzel azonban még nem ért véget az újítás: egy újabb innovatív elemmel igyekeznek tovább korszerűsíteni és még hangulatosabbá varázsolni a helyet. Ennek egy igazán egyedülálló és látványos megoldását választották, méghozzá Plantboxok, azaz élő falidíszek formájában.

Az élő, zöld növényekből álló falidísz életet visz a termekbe, felpezsdíti a légkört, a vendégeknek pedig egyedülálló látványt nyújt. A zöld falidísz mindemellett az akusztika szempontjából is a terem előnyére válik, a friss levegőről már nem is beszélve.

A "függőleges kerttel" ámulatba ejtheti vendégeit, akik a saját bőrükön is megtapasztalhatják az élő falidísz nyújtotta különleges hangulatot.

Az R-VIN WINEBAR kétségtelenül egy tökéletes rendezvényhelyszín, ahol megvalósíthatja álmait, gondtalanul szórakozhat, ráadásul mindezt egy különlegesen impozáns környezetben, de megfizethető áron élvezheti.

Álmodja meg a tökéletes rendezvényt, és minden mást bízzon ránk, garantáltan nem fog csalódni. A legjobb tudásunk szerint igyekszünk minden részletet megvalósítani. Kérjenek árajánlatot, kollégáink várják hívásukat az alábbi telefonszámon, vagy egyeztessenek időpontot e-mailen keresztül!


Elérhetőségek:

R-VIN WINEBAR

Nagylúcs 431, 930 03 Nagylúcs

Tel.: +421 904 871 900 (Silvia Mészárosová), +421 910 164 814 (Klaudia Bukovská)


(PR-cikk)