Egyik bejelentés érkezett a másik után – késő délutántól talpon voltak a dunaszerdahelyi tűzoltók!

2023. november 5. - 19:15 | Régió

A 63-as főúton történt baleset után még három helyre riasztották a dunaszerdahelyi tűzoltókat.

Egyik bejelentés érkezett a másik után – késő délutántól talpon voltak a dunaszerdahelyi tűzoltók!
Fotó: Paraméter - illusztráció

Mozgalmasra sikeredett a vasárnap este Dunaszerdahelyen. 16:30 környékén a 63-as főúton, a Dunaszerdahely és Egyházgelle közti szakaszon történt baleset, ahol szükség volt a tűzoltók segítségére is.

Lelkes István, a járási tűzoltóság igazgatója érdeklődésünkre közölte, egy személyautó lehajtott az útról a késő délutáni órákban, és az árokban kötött ki. Személyi sérülés nem történt.

Rögtön a baleset után a dunaszerdahelyi Jilemnický utcai alapiskolához hívták a tűzoltókat, ahol olaj folyt ki a járdára. Mivel a gyalogosok közlekedése szempontjából ez veszélyforrást jelentett, a tűzoltók rövid időn belül semlegesítették azt egy speciális anyaggal.

A tűzoltóknak ezt követően sem volt megállásuk: máris érkezett egy bejelentés, miszerint a dunaszerdahelyi Karcsai út és a Bécsi út kereszteződésénél szemét lángol. Kivonultak a helyszínre, és eloltották a lángokat, majd érkezett egy újabb bejelentés, miszerint a Karcsai úti konténerlakásoknak is tűz ütött ki.

A bejelentő hozzátette, az érintett objektumban egy propán-bután gázpalack is van. A tűzoltók kivonultak a helyszínre, tűznek azonban semmi nyomát nem találták. A helyiek nem működtek együtt a tűzoltókkal, időközben pedig a rendőrök is megérkeztek a helyszínre. Egyelőre nem tudni, ki tette a bejelentést, a telefonszámon később már nem tudták elérni.


(parameter)