Együtt áll színpadra Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Eminem, Dr. Dre és Mary J. Blige a Super Bowl-on

2021. október 1. - 12:56 | Kultúra

Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar, Dr. Dre és Mary J. Blige együtt lép fel a profi amerikaifutball-liga (NFL) döntője, a Super Bowl félidejében februárban. 

Együtt áll színpadra Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Eminem, Dr. Dre és Mary J. Blige a Super Bowl-on

Los Angeles elővárosában, Ingelwoodban február 13-án kerül sor az amerikaiak számára afféle népünnepélynek számító döntőre. Dr. Dre, Kendrick Lamar és Snoop Dogg a régióból származik.

"A lehetőség, hogy felléphetek a Super Bowl félidejében és ezt éppen a szűkebb hazámban tehetem meg, karrierem egyik legizgalmasabb élménye"

- mondta Dr. Dre.

Az öt sztár, akik először lépnek együtt színpadra, összesen 43 Grammy-díj tulajdonosai és 19 olyan album alkotói, amelyek a Billboard-slágerlisták első helyére kerültek.

A showt Jay-Z cége, a Roc Nation állítja össze.

A Super Bowl a legnagyobb amerikai sportesemény és az egyik legnézettebb televíziós műsor az Egyesült Államokban, évente mintegy százmillióan követik figyelemmel. Idén a kanadai The Weeknd lépett fel Tampában, a korábbi Super Bowlokon olyan zenészek mutattak be 12 perces showt, mint Jennifer Lopez, Shakira, Justin Timberlake, Beyoncé, Lady Gaga, Katy Perry, Madonna, Prince és a Rolling Stones.

Címkék: Super Bowl