EKECSI GYILKOSSÁG: Eltemették a meggyilkolt házaspárt, a gyilkos továbbra is szabadlábon

A noviny.sk tájékoztatása szerint pénteken eltemették M. Bélát és feleségét, Erikát, akiknek holttestére egy héttel ezelőtt bukkantak rá ekecsi otthonukban.

Amint arról korábban beszámoltunk, múlt héten pénteken holtan találták a házaspárt az otthonukban. A jelek arra utalnak, hogy a 65 éves M. Bélát, illetve három évvel fiatalabb feleségét, Erikát megkéselték. A kegyetlen gyilkosság nem csak az áldozat családját, de az egész községet megrázta.

Pénteken családjuk, barátaik és ismerőseik búcsúztatták el a házaspárt. A temetésen több százan fejezték ki részvétüket a hozzátartozóknak.

„Az emberek továbbra is a nyomozás eredményeire várnak. Személyesen látogattam meg a családot, számukra ez egy nagyon nehéz időszak. A rendelkezésükre állok, amennyiben bármire is szükségük lenne” – nyilatkozta Polák László, Ekecs polgármestere a noviny.sk-nak.

A rendőrség továbbra is az emberek segítségét kéri: aki bármi gyanúsat észlelt a környéken, jelentkezzen a 158-as segélyhívón, illetve személyesen a legközelebbi rendőrkapitányságon.

noviny.sk/para