Ekelről származik a Légnél meghalt fiatal nő, édesanyja szívszorító üzenetet küldött

2023. december 4. - 07:01 | Régió

Egyetlen pillanat elég volt, hogy megtörténjen a baj, amely visszafordíthatatlan következményekkel járt egy 21 éves fiatal nő számára.

Ekelről származik a Légnél meghalt fiatal nő, édesanyja szívszorító üzenetet küldött
Forrás: rendőrség, illetve Nový Čas

Mint arról szombaton este beszámoltunk, hét óra előtt két személykocsi ütközött frontálisan, a balesetben pedig egy fiatal nő életét vesztette. A 21 éves nő a rendőrség által közölt információk szerint Lég felől haladt Csallóközcsütörtök irányába egy Seat Toledóval, mikor egy enyhe balkanyarban vélhetően megcsúszott és átrepült a menetiránnyal ellentétes sávba, ahol pedig épp akkor jött vele szemben egy Dacia Duster. A frontális karambol következtében a Dacia lerepült az útról és a tetejére borult, a Seat félig az úttesten maradt.

A Nový Čas-nak sikerült megtudnia, hogy az elhunyt fiatal nőt Patríciának hívták és a komáromi járásbeli Ekelről származott, korábban pedig a somorjai magán hotelakadémián tanult. Barátnője azt mondta, hogy óvatos sofőr volt, soha nem hajtott gyorsan. Azt nem tudni, hova tartott, de a legnagyobb valószínűséggel a barátjához, aki Gomba községben él.

A fiatal lány édesanyja szívszorító üzenetben búcsúzott lányától a Facebookon. "Az első adventi gyertya érted is ég, gyönyörű kisbogaram. Születésedtől nagyon szerettünk, te voltál a mi kis napocskánk, még ha néha borúsabb is, de soha nem felejtjük az utolsó mosolyod az autóból, amikor elindultál tőlünk. Nagyon szeretünk, az angyalok vigyázzanak rád odafent. Szívünkben örökké megőrizzük az emléked" - írta.

(Nový Čas)