Éld át velünk a történelmet! – meccs után gyere át egy fröccsre

Július 12-én Dunaszerdahelyen a Felvidék szeme. Ha a szíved sárga-kék, de a zene ugyanúgy lüktet az ereidben, akkor a meccs után gyere át egy fröccsre! Óriási partival várunk a Fröccsfesten. Ünnepeljük együtt, hogy a DAC 25 év után újra az Európa Ligában játszik!

Csütörtökön kezdődik a Felvidék egyik legbulisabb fesztiválja. Azon a napon, amikor a DAC az Európa Ligában a Dynamo Tbilisit fogadja a MOL Arénában. Ez ugye szerinted sem a véletlen műve?

Focizni mi csak szeretünk, a bulizáshoz viszont értünk, ezért csütörtökön kilenckor, a mérkőzés kezdetét jelző sípszóra az NB zenekar lép színpadra a Szent István téren. A Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató döntős zenekara garantáltan felpezsdíti a véred.

Ígérjük, az arénától egy karnyújtásnyi távolságra is érezni fogjuk, hogy mi egy vérből valók vagyunk.

Vége a mérkőzésnek és nem tudod, hogyan vezesd le az adrenalint? Ne fordulj sarkon, csak fordulj be a sarkon, hiszen mi Veled együtt izgultuk végig a meccset és várunk Téged egy fröccsre, hogy végre koccinthassunk a DAC sikerére. „Várj, egy pillanat...“ – szól majd a színpadról a Punnany Massif slágere és Te is tudod majd, hogy mind egyet mondunk s egyet gondolunk.

Egy órakor DJ Metzker Viktória teszi fel a nyár legforróbb lemezeit.

Ha a DAC-meccsre már váltottál jegyet, de a Fröccsfestre még nem, akkor ne habozz!

Kattints a www.froccsfest.com-ra, vásárolj jegyet online, vagy a helyszínen!

(PR-cikk)