Életmódváltásra FEL az AniFitt termékekkel!

2017. április 13. - 08:00

Olyan emberek sikertörténeteit osztjuk meg most veletek, akik az AniFitt termékeknek, valamint a rendszeres testmozgásnak és edzéseknek köszönhetően változtattak életmódjukon. Így nem csak a sikeres fogyókúrában, de az egészséges táplálkozási szokások kialakításában is segítségükre voltunk.

Tumma Viktória

2016 augusztusában keresett fel engem, mint személyi edzőt, hogy segítsek neki tovább fogyni, alakulni. Ekkor neki már önerőből több kilótól sikerült megszabadulnia, csupán étrendje megváltoztatásával. Arra lett azonban figyelmes, hogy nem elég kizárólag a táplálkozására odafigyelni, további segítségre lesz szüksége.

Ekkor talált rám. Felkeresett és megkért, hogy segítsek neki az általam összeállított étrenddel, AniFitt receptekkel, valamint tornagyakorlatokkal tovább fogyni, alakulni, átváltozni.

Azonnal éreztem a hangján, hogy igazán komolyak a szándékai, és hogy pontosan tudja, mit is szeretne a jövőben megvalósítani. Tudtam, hogy el kell vállalnom a felkérést, hiszen valóban megérdemli.

Most, hogy Viktória 7 hónapja használja az AniFitt termékeket, segítségükkel süt-főz, valamint a heti két közös edzésnek köszönhetően mára szépen átalakult, formálódott a teste, javult a tartása, valamint feszesebb, tónusosabb lett az izomzata. Sokkal jobban érzi magát a bőrében, energikusabb, önnbizalomteljes lett, csak úgy sugárzik a boldogságtól. Mindig örömmel, jó kedvvel jön az edzésekre, aminek természetesen én örülök a legjobban. A gyakorlatokat mára tökéletesen végzi, és szépen haladunk előre.

Csak így tovább Viktória, én nagyon büszke vagyok rád!

Viktória méretei a 7 hónap alatt:

Derék
94 cm
89 cm
83 cm
Csípő
114 cm
111 cm
104 cm
Mell
98 cm
96 cm
95 cm
Comb
66 cm
64 cm
62 cm
Kar
33 cm
32 cm
31 cm
Súly
78 kg
76 kg
71 kg


Puha Melinda

3 hónappal ezelőtt keresett fel engem, hogy szülés után szeretne megszabadulni a még rajta maradt néhány felesleges kilótól. Fontosnak tartotta, hogy felügyelet alatt tudjon edzeni, hiszen az elsődleges szempont életében továbbra is kisfia szoptatása maradt.

A sport és a mozgás korábban is az élete része volt, viszont most kicsit másra, újra vágyott.

Emellett kellő önismeret révén pontosan tudta, ha egyedül kezd neki újra a rendszeres edzésnek, valószínűleg az általa kedvelt gyakorlatokat részesíti majd előnyben, míg a kicsit nehezebbek, fárasztóbbak fokozatosan a háttérbe szorulnak majd. Pár közös edzés után azonnal láttam is rajta, hogy nem jelentenek gondot neki a különféle tornagyakorlatok. Melinda a kezdetektől tisztában volt vele, hogy nem elegendő a rendszeres edzés, nagyon fontos a táplálkozására is odafigyelnie. Enélkül ugyanis aligha érhet el látványos eredményeket.

Természetesen amióta elkezdtük a közös edzéseket, kizárólag az AniFitt lisztkeverékekből készült kenyeret, pékárut, desszerteket fogyasztja. Étkezési szokásai teljesen megváltoztak, hiszen az AniFitt lisztkeverékek mellett rendszeresen használja többi termékünket is, mint a quinoa, a köles, a zab vagy a chia mag. Ebben nap mint nap nagy segítségére van weboldalam, a www.anifitt.eu, melyen számos receptet, videót és tornagyakorlatot osztok meg azokkal, akik szeretnének az edzőterem falain túl is odafigyelni életmódjukra.

Annak ellenére, hogy csupán néhány hónapja került sor Melinda életmódváltására, átalakulása máris látványos. Visszanyerte ugyanis nőies idomait, feszesebb, tónusosabb lett az izomzata. Szépen fokozatosan alakul át a teste.

Melinda esetében 78 kg-ról indultunk, mára 71 kg-nál járunk. Csak így tovább!

Kiss Beáta

2016 novemberében talált rám, mint személyi edzőre. Azért keresett fel, hogy segítsek neki a fogyásban, étrendje átalakításában.

Az első alkalommal nem voltam teljesen biztos benne, hogy sikerülni fog megszerettetnem vele a mozgást, valamint az általam összeállított gyakorlatokat. Hiszen minden kezdet nehéz, s ez az Ő esetében sem volt másként.

Kezdetben heti szinten három alkalommal tornáztunk együtt, majd a későbbiekben két alkalomra csökkentettük. Szinte hihetetlen, hogy mennyit fejlődött ez idő alatt. Javult az állóképessége, a testtartása, tónusosabb lett az izomzata, energikusabbá vált, sokkal könnyebb számára a mozgás és a munka.

Az AniFitt termékek használatával, a megváltozott étrenddel, a vadonatúj receptekkel és tornagyakorlatokkal mára több kilótól sikerült megszabadulnia.

Mindez természetesen annak köszönhető, hogy azóta is kitartóan és teljes erőbedobással jár a közös edzésekre, és nagyon bízom benne, hogy még nem elégedett meg teljesen az eddigi eredményeivel. Én ugyanis szívesen segítek neki a jövőben is, amíg csak szüksége van rám.

Csak így tovább Bea, nagyon ügyes vagy!

Bea méretei a 6 hónap alatt:

Derék
141 cm
124 cm
115 cm
Csípő
146 cm
138 cm
130 cm
Mell
135 cm
125 cm
119 cm
Comb
79 cm
73 cm
72 cm
Kar
40 cm
39 cm
37 cm
Vádli
48 cm
46 cm
44 cm
Súly
125 kg
115 kg
104 kg

Életmódváltásra fel!

Sokan sajnos még mindig nincsenek tisztában azzal, hogy a hatékony, változatos edzés, és a rendszeres, helyes táplálkozás együtt szükséges ahhoz, hogy igazán látványos eredményeket érjünk el.

Ebben tudok én segítséget nyújtani a tortázni- illetve fogyni vágyóknak, hiszen nem csak a mozgásban tudok segíteni, hanem az általam kifejlesztett AniFitt lisztkeverékekkel, termékekkel a helyes táplálkozási szokások kialakításában is.

Ha te is szeretnél életmódot váltani, látogass el weboldalamra, a www.anifitt.eu-ra, ahol számos olyan saját készítésű étel receptjét megtalálod, amely segítségedre lehet az életmódváltásban. Részletes leírást találsz különféle pékáruk, főételek, saláták, illetve desszertek elkészítéséről.

Természetesen külön figyelmet szentelünk a különféle ételallergiával, illetve ételintoleranciával küzdő embereknek, hiszen glutén- és laktózmentes termékeink, receptjeink az ő étkezési szokásaikba is kitűnően illeszkednek.

A recepteken kívül weboldalamon számos hasznos blogbejegyzést is találsz, valamint folyamatosan igyekszem különféle videókkal, tornagyakorlatokkal segíteni a fogyni vágyókat.

Természetesen termékeink online is rendelhetők, így csupán néhány kattintással bárki számára elérhetővé válnak.

Ne habozz tehát, keresd fel weboldalamat, és válogass kedvedre a különböző hasznos ötlet és tipp közül!

(PR-cikk)