Elítélték a szlovák fiatalt, aki Angliában brutálisan meggyilkolta volt barátnője szeretőjét, majd visszament a helyszínre okoskodni (Videó)

2023. március 17. - 10:37 | Külföld

Bejárta a világot a felvétel, amit a helyszínt biztosító rendőrnő testkamerája rögzített.

Elítélték a szlovák fiatalt, aki Angliában brutálisan meggyilkolta volt barátnője szeretőjét, majd visszament a helyszínre okoskodni (Videó)

Életfogytiglanra ítélték, minimálisan 26 évet börtönben kell töltenie Marek Hečkonak, amiért meggyilkolta a volt barátnőjével az ágyban talált férfit - írja a TVnoviny.sk.

A tragikus napon, 2022. július 25-én Marek a nő chelmsfordi házában kétszer hátba szúrta egy késsel Adrian Ellingfordot. Chelmsfordban született meg az ítélet is.

A gyilkosság után az akkor 26 éves férfi visszatért a helyszínre egy üveg brandyt iszogatva. Szóba elegyedett a helyszínt biztosító rendőrökkel. Mosolygott és azzal dicsekedett, tudja mi történt, és hogy nélküle ezt sosem derítik fel.

Idővel agresszívabb lett, a rendőrök pedig előállították. Miközben a rendőrökkel beszélgetett, olyan részleteket árult el a gyilkosságról, amit akkor a rendőrök még nem hoztak nyilvánosságra.

Hečko körülbelül hét hónapig járt Stephanie Breame-mel, 2022 májusában szakított vele a nő, mert zavarta, hogy drogozik. A férfi továbbra is szerette őt, sőt, a megszállottja volt, próbált kapcsolatban maradni vele. Megpróbált belépni a közösségi oldalaira, hogy megtudja, van-e valakije.

Stephanie-nak egy nős férfival volt viszonya, és a tragikus nap reggelén épp Ellingford volt az, aki azzal keltette fel a nőt, hogy valaki van a házban.

Hečko a konyhából vett el egy kést, és olyan erősen a férfi hátába vágta, hogy eltört a markolata. A DNS, amit a késen találtak, megegyezett azzal, amit az üvegről vettek, amiből a rendőrök előtt kortyolgatott.

(Tvnviny.sk)