Elkaptak egy perverz fószert, aki női bugyikra gerjedt a dunaszerdahelyi teraszokon!

2020. augusztus 17. - 15:38 | Régió

Múlt csütörtökön a Nyugat lakótelep sorházainak teraszáról lopkodott össze egy fickó néhány női bugyit. Az ügy nem maradt megtorlatlan!

Elkaptak egy perverz fószert, aki női bugyikra gerjedt a dunaszerdahelyi teraszokon!
Rendőrségi felvétel az egyik helyszínről, ahol a tettes járt

Valaki ugyanis az ott lakók közül ezt észlelte, és kihívta a rendőrséget, akik el is kapták a perverz tolvajt - értesült a Paraméter.

Érdeklődtünk az esetről a rendőrségnél, Martina Kredatusová kerületi szóvivőtől most kaptunk választ. A szóvivő elárulta, hogy a tettes bemászott az egyik teraszra, ahol egy bugyit és egy zoknit zsákmányolt, majd átmászott további háromba, és az egyiken szintén talált kiteregetett bugyit, amit szintén elcsent. A sorházak végén, az utolsó terasznál már kijutott az utcára, ahol beszállt egy lezáratlan Fiatba. Itt találtak rá a körzeti rendőrőrs járőrei, akik közben kiértek a helyszínre.

A szóvivőtől megtudtuk azt is, hogy a zsivány egy korábban már 12-szer elítélt 36 éves dunaszerdahelyi, Libor keresztnevű fószer.

A fickót, mivel tetten érték, azonnal őrizetbe vették, és gyorsított eljárás keretén belül bíróság elé állították. Magánlaksértésért 18 hónap letöltendő szabadságvesztést kapott.

(parameter)