Elképesztő! 14 eurónyi áruért támadott sokkolóval az eladónőre egy fickó

2021. április 20. - 12:17 | Régió

A rendőrség eljárást indított egy 51 éves férfi ellen, aki sokkolóval támadott meg egy üzletben dolgozó nőt Késmárkon.

Elképesztő! 14 eurónyi áruért támadott sokkolóval az eladónőre egy fickó
Fotó: Rendőrség (Facebook)

Az eset még múlt héten csütörtökön történt. A férfi bement az üzletbe, ahol abban az időben csak a pult mögött álló eladónő tartózkodott. Egy üveg alkoholt és két doboz cigarettát kért, majd a férfi egy újságot is a pultra tett.

Az eladónő elkezdte leblokkolni az árut, közben a férfi pakolta a hátizsákjába. Úgy tett, mintha telefonálna, közben kért két leveskockát is. A fickó ekkor a hátizsákból előkapott egy sokkolót, odaugrott a nőhöz és megrázta vele a kezén és a vállán. A nő a földre esett, ekkor a férfi többször is lecsapott a sokkolóval – a nőt a mellkasán, a nyakán és az oldalán érte az áramütés. Az eladónő elkezdett kiabálni, ettől a támadó megijedt, elkapta a hátizsákját és elinalt.

Orvosi jelentések szerint a nő könnyebb sérüléseket szenvedett. A rendőrség szerint a férfi által ellopott áru alig éri el a 14 eurót.

A rendőrség azonnal körözést adott ki a férfi ellen, akit rövid időn belül el is fogtak. Rablótámadással gyanúsították meg, amiért 7-től 12 évig terjedő szabadságvesztés fenyegeti.


-para-