Elképesztő fájdalom sugárzik a haldokló kislány és nagyapja közös képéről

Önálló életre kelt a Facebookra feltöltött fotó.

Elképesztő fájdalom sugárzik a haldokló kislány és nagyapja közös képéről
A pici Braylynn - Fotó.: Facebook

A képen egy hölgy, Ally Parker ötéves kislánya és édesapja szerepel. A kicsi Braylynn Lawhonnál december 6-án diagnosztizáltak gyógyíthatatlan agydaganatot, az idősebb Sean Peterson pedig egy neuro-degeneratív betegségben szenved, aminek következtében hamarosan szintén meghal - írja a Bors.

A kép magáért beszél:

Az édesanya több képet is megosztott már róluk, melyekkel saját fájdalmát próbálja feldolgozni. Az egyik ilyen alá azt írta: "Ez a két legerősebb ember, akit valaha láttam. Azt hittük, ők ketten túlélnek mindannyiunkat, ehelyett az én kicsi gyönyörűségem megy el elsőként... Néhány nap múlva el fogom temetni ezt a csodaszép kislányt. És aztán hetekkel később eltemetem az apámat is. Mindkét hősöm el fog menni, ugyanabban az évben. Hogy történhet ilyesmi? Mit tehetett bármelyikünk, hogy ezt érdemeljük? Miért kell itthagyniuk? Mit teszünk majd utána? Nem hiszem, hogy ez okkal történik, a világ egy szörnyű hely."

A floridai család egyébként gyűjtésbe is kezdett, a befolyó pénzből egy, csak Mexikóban elvégezhető új eljárást próbálnának meg finanszírozni, de ez egyelőre elérhetetlennek tűnik, ugyanis nagyon költséges beavatkozásról van szó.

(Bors/parameter)