Elképesztő: fiatal lány előtt maszturbált egy férfi a vonaton

2021. július 15. - 12:19 | Régió

Terjedni kezdett a közösségi hálón egy videó, amin egy férfi látható, ahogy egy vonaton elővette péniszét és elkezdett maszturbálni.

Elképesztő: fiatal lány előtt maszturbált egy férfi a vonaton
Fotó: Instagram/stop_catcalling_now

Körülbelül délután két óra volt, amikor a lány felszállt a Pozsonyba tartó vonatra. Nem sokkal később leült vele szemben egy férfi, és ami ezután következett, az túllő minden határon: kereste a szemkontaktust a lánnyal, mosolygott rá, majd egy pillanatban benyúlt a saját nadrágjába.

A lány próbálta őt figyelmen kívül hagyni, a fickó erre előkapta péniszét és elkezdett maszturbálni. A felvételen, amit a lány készített, látszik, ahogy a férfi a hátizsákjával próbálta magát takarni – látszólag az sem zavarta őt, hogy egy másik utas ült mellette.

A cenzúrázatlan videó ITT érhető el, megtekintését csak felnőtt olvasóinknak javasoljuk.

A lány állítása szerint, miután a férfi végzett, megtörölközött a trikójában. Mint a közzétett videónál írta, nem tudott elmenni másik helyet keresni, ugyanis bőrönd volt nála, ami a fickó térde és egy másik utas közé volt begyömöszölve. A lány szerint amíg a férfi maszturbált, legalább tízen elmentek mellettük, de senki sem szólt rá a szemérmetlenre.

Tomáš Kováč, a Szlovák Vasúttársaság (ZSSK) szóvivője szerint az esetet senki sem jelentette, ezért arra kéri az embereket, hogy ha hasonló esetet látnak, azonnal hívják a rendőrséget vagy szóljanak a kalauznak.


(noviny.sk)

Címkék: maszturbálás, vonat